Првиот, најголем и единствен систем во Македонија за продажба на карти за сите концерти, културни, спортски и секакови вид настани КУПИ ПАРТИ ЗА СЕ од сега и во Туристичката Агенција We Travel.

We Travel продолжува кон остварување на своите цели, односно да понуди поголем број услуги и пред се најдобри и најквалитетни услуги за своите ценети клиенти.

Со воведувањето на системот на ККЗС исто така We Travel ви ги доближува сите позначајни и поголеми концерти, како во Македонија така и во околината па и во цела Европа, за кои ќе има и комплетна организација околу патувањето.

We Travel го прави животот поубав, зошто кога Ние Патуваме животот е многу поубав.

Бидете дел од големите концерти кои следуваат годинава како на пример:


ЃОРЃЕ БАЛАШЕВИЌ
19.05.2018 –  ВИП Арена Борис Трајковски


АНАСТАСИЈА
15.05.2018 –  ВИП Арена Борис Трајковски


 ALAN WALKER
02.06.2018 –  АРМ Стадион


 ROGER WATERS
04.05.2018, Арена Армеец, Софија


ARMIN VAN BUUREN
04.08.2018 – Стадион Билјанини Извори


OHRID CALLING 2018
01.08.2018 – Стадион Билјанини Извори


и уште многу други големи ѕвезди за кои можете да најдете карти во продажба во Штип, Струмица и Прилеп во We Travel.

Информации:
We Travel Macedonia wetravel.com.mk we.com.mk
♛ Патувајте за подобар Живот ♛
✮ We Travel Macedonia ✮ wetravel.com.mk ✮ we.com.mk ✮
Штип             078 419 737   078 419 995  032 618 999
Струмица     078 419 717   077 507 556
 Прилеп          078 340 680 

booking@we.com.mk ✉ info@we.com.mk