Book Now!
egz*tra

30.12.2018 – 06.01.2019
7 ноќевања ALL INCLUSIVE во Варадеро
Трансфер Штип / Струмица / Скопје – Софија Аеродром и обратно ( доколку се користи лет Софија – Мардид ) 

1. ден 30.12.2018:  Мадрид – Хавана
Лет од Мадрид во 13:10 за Хавана. Пристигнување во Хавана во 17:30 часот. Средба и трансфер до избраниот хотел. Слободна вечер. Ноќевање.

2. ден 31.12.2018: Варадеро     

Појадок. Слободен ден за плажа и забава, или можност за дополнителни екскурзии на самото место. Празнична новогодишна вечера. Ноќевање.

Ден 3 01.01.2019: Варадеро

Појадок. Слободен ден за плажа и забава, или можност за дополнителни екскурзии на самото место. Ноќевање.

4-ти ден 02.01.2019: Варадеро

Појадок. Слободен ден за плажа и забава, или можност за дополнителни екскурзии на самото место. Ноќевање.

5-ти ден 03.01.2019: Варадеро

Појадок. Слободен ден за плажа и забава, или можност за дополнителна екскурзија. Ноќевање.

6-ти ден 04.01.2019: Варадеро
Појадок. Слободен ден за плажа и забава, или можност за дополнителна екскурзија. Ноќевање.

7 ден 05.01.2019: Варадеро
Појадок. Слободен ден за плажа и забава, или можност за дополнителна екскурзија. Ноќевање.

8. ден 06.01.2019: Варадеро – Мадридски
Појадок. Слободно време за плажа и забава. Застава трансфер до аеродромот во Хавана. Лет до Мадрид во 19:30

9-ти ден 07.01.2019: Мадрид
Пристигнување во Мадрид во 10:10 часот

 


ХОТЕЛИ:
7 ноќевања ALL inclusive во Варадеро
Цена по лице во
двокреветна соба
VARADERO – Puntarena  Playa Caleta 4* 1399 €
VARADERO –  Sol Sirenas Coral 4* 1659 €
VARADERO –  Barcelo Solymar Arenas Blancas 4*  1959 €
VARADERO – Paradisus Princesa Del Mar 5* 2039 €

Цената  е по лице во двокреветна соба и вклучува:
 • Чартер лет Мадрид – Хавана – Мадрид
 • Аеродромски такси 170 евра
 • Виза за Куба;
 • 7 ноќевања СЕ ВКЛУЧНО во Варадеро;
 • Нова Година во хотелот;
 • Сите трансфери според програмата;
 • Трансфер Штип / Струмица / Скопје – Софија Аеродром и обратно ( доколку се користи лет Софија-Мадрид ) 

Во цената не е вклучено:

 • Можност за авионски билети Софија – Мадрид – Софија по цена од околу 200 – 250 евра;
 • Сместување во Мадрид, ако е потребно;
 • Дополнителни екскурзии;
 • Трошоци од лична природа;

Распоред на летови:
Мадрид – Хавана 13:30 – 17:30
Хавана – Мадрид 19:30 – 10:10 + 1 (следниот ден)


Дополнителни екскурзии:

 • Турнеја во Хавана – околу 70 евра од Варадеро;
 • Тропикана во Хавана – околу 75 евра;
 • Екскурзија до трите градови Санта Клара , Тринидад и Сиенфуегос – околу 70 евра
 • Прошетка со катамаран до островот Каио Бланко, прошетка на островот, плажа и ручек со морски плодови, “open bar” – околу 70 евра
 • Нуркање со делфини – околу 85 евра

Потребни документи за издавање кубанска виза:

 • Скениран пасош, кој треба да е со рок на важност минимум 6 месеци од датумот на напуштање на државата;

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ:

 • Цената на пакетот не е врзана за минимален број на учесници и одреден датум.
 • Не постојат санитарни и медицински барања за патувањето.