Book Now!
pi

Капацитет: 10 1bedroom, 29 1bedrLux, 13 1bedrExc
Адреса: ул. Кир Благо Тадев 4, 2770 Банско, Бугарија
Локацијаul. “Kir Blago Todev” 4, 2770 Bansko, Bulgaria
Растојание до ски-лифт 1600 m, Година на изградба 2007 година, Година на последната реконструкција 2016 година


Сместување – BB 08.06.2018 – 29.11.2018  
Студио Lux 2+1          36,50 €
Едноспален апартман  Lux 2+1          42,50 €
Едноспален апартман  Delux 2+2          54,50 €
Едноспален апартман  Executive 2+2          71,50 €
Двоспелен апартман Lux  / 4 pax          148,50 €
Двоспелен апартман Executive / 4 pax          173,50 €

Цената по лице од ден и  вклучува:

 • Ноќевање по лице / освен за двоспалните апартмани / со појадок
 • Користење на SPA центар од 8 до 20 часот – затворен базен за возрасни и деца со температура од 33 ° С, солен базен и солена сала за релаксација,
 • Ледена соба, џакузи, сауни, парна бања со ледена терапија, контрастни тушеви и фитнес-центар
 • Интернет
 • Користење на детски клуб 8.00-20.00 ч.

Цената не вклучува : 

 • Туристичка такса 1 евро по лице од ден
 • Патнично / Здраствено осигурување

Доплати :

 • Екстра лице над максималниот број во апартманот Delux и Execuitve, наведени во табелата
  – 18,00 евра за возрасни  од ден
  – 9,50 евра за дете 4 – 11,99 години од ден.

Максимум сместување

 • Студио Лукс – / 2 + 1 човек
 • Едноспален апартман Лукс – / 2 +1
 • Едноспален апартман Delux – / 2 + 2
 • Едноспален апартман  Executive- / 2 + 2
 • Двоспален апартман Лукс / 4 +1
 • Двоспален апартман Executive  / 4 + 1