Book Now!

Хотел Aurora Resort & Spa е сместен во срцето на Малешевијата, на самата кру­на на Беровското езеро, идеално вкл­опен во природното опкружување на на­далеку познатата Беровска борова шума, на надморска височина од 1062 м, во срцето на еден од само четирите постоечки светски кислородни ко­ри­до­ри. Изграден од природни еле­мен­ти, со употреба на вулкански камен и дрво, оплеменет со различни видови на ра­с­тенија и дрва кои го претвораат во прек­расна ботаничка градина, тој пре­т­ставува вистинска планинска хар­мо­нична бајка.
Комплексот претставува целина од по­ве­ќе градби како рецепција, ресторан, СПА центар и вили во кои се сместени различни типови на соби, сите оп­ре­мени со модерен мебел, бања, тераса, мини бар, ТВ, WIFI интернет, опрема за кафе и чај и др.21 Декември 2018 – 20 Март 2019 година

  • Пакетот не важи за државни празници и за периодот 28 Декември 2018 до 02 Јануари 2019 година;
  • Пакетот важи за Бадник и Божиќ само со задолжителна дополнителна доплата и тоа:
  • 10€ доплата за возрасно лице (од вечер);
  • 5€ доплата за деца на возраст од 6 до 12 години (од вечер);
  • деца под 6 години не доплаќаат за бадникова и божиќна вечера.

Политика за сместување на деца:

  • Прво дете од 0-12 години бесплатно;
  • Второ дете од 0-6 години бесплатно;
  • Второ дете од 6-12 години доплаќа за пакетот 10€ од ноќевање.
  • Пакетот може да се искористи за минимум 3 ноќевања и е на база на полу пансион (појадок + вечера) + бесплатно користење на СПА  (затоплен внатрешен базен, парна бања и сауна) по 1час дневно.