Duration: 15.04.2020
Price: 959€Нова програма : 959€
Book Now!
аур*ра


БАЛИ ВЕЛИГДЕН 2020

Гарантирано поаѓање за време на Велигденскиот празничен период! 12 дневен аранжман со 9 ноќевања во хотел по избор на Бали

15.04.2020 – 26.04.2020
» 9 ноќевања со појадок
» Авионска карта од Скопје со Qatar Airways
» Трансфери на Бали
» 3 Екскурзии со водич
» Цени од 959 € по лице со сите трошоци вклучени


Програма на патување:

1 ден (15.04): СКОПЈЕ – ДОХА
Полетување од Скопскиот Интернационален Аеродром кон за Доха во 12:25 часот со Qatar Airways. Пристигнување во Доха во 18:20 часот локално време.

2 ден (16.04): ДОХА – ДЕНПАСАР
Полетување од Доха кон Бали во 02:50. Пристигнување во Денпасар (Бали) во 17:30 часот. По завршување на пасошка и царнска контрола пречек од страна на партнерот и организиран трансфер до избраниот сместувачки капацитет. Сместување во хотел. Ноќевање.

3 -10 ден (17 – 24.04): УЖИВАЊЕ НА БАЛИ
Појадок во хотел. Слободни денови за индивидуални прошетки, шопинг, капење, сончање или одмор. Вклучени 3 придружни екскурзии на Бали со превоз и водич на англиски јазик – 2 целодневни екскурзии и 1 полудневна екскурзија. Екскурзиите ќе опфатат повеќе од главните знаменитости на Бали, меѓу кои посета на повеќе важни храмови, локален традиционален танц, природни убавини итн итн. 8 Ноќевањa во хотел.

11 ден (25.04): ДЕНПАСАР – ДОХА
Појадок. Одјавување од хотел согласно времињата определени со хотелските правила. Слободно време до времето предвидено за трансфер кон аеродромот. Трансфер до аеродром за Лет кон Скопје, преку Доха, во 18:45 часот. Пристигнување во Доха во 23:45 часот.

12 ден (26.04): ДОХА – СКОПЈЕ
Лет од Доха кон Скопје во 07:00, пристигнување во Скопје во 11:15 часот.


БАЛИ ЗА ВЕЛИГДЕН 2020

Авион – А.Такси – 9BB – Трансфери – Екскурзии

Авионски пакет аранжман од Скопје

 ПЕРИОД НА ПАТУВАЊЕ 15.04.2020 – 26.04.2020  
 ПЕРИОД НА ПРЕСТОЈ  16.04.2020 – 25.04.2020
 УСЛУГИ 9 BB + трансфери + екскурзии
 НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ  9Н / 12Д
ИМЕ НА ХОТЕЛ НА БАЛИ  ЛОКАЦИЈА НА ХОТЕЛОТ  ЦЕНА ПО ЛИЦЕ ВО 1/2 соба
 FONTANA HOTEL 3*  KUTA  959 € 
 WINA HOLIDAY 3*  KUTA  989 € 
 IBIS STYLE BENOA 3*  KUTA  989 € 
 GRAND WHIZ NUSA DUA 3*  NUSA DUA – BENOA  1.039 €
 JAYAKARTA 4*  SEMINYAK  1.099 € 
 PARIGATA RESORT SPA & VILLAS 4*  SANUR  1.099 € 
 HOLIDAY INN RESORT BENOA 4*  BENOA  1.179 € 
 PATRA BALI RESORT & VILLAS 5*  KUTA  1.209 €
 GRAND INNA KUTA 4*  KUTA  1.229 € 
 SADARA BOUTIQUE BEACH RESORT 4*  BENOA  1.229 € 
 THE TANJUNG BENOA CAMAKILA 4*  BENOA  1.239 €
 RAMADA BINTANG BALI RESORT 5*  KUTA  1.309 € 
 GRAND MIRAGE RESORT 5*  NUSA DUA – BENOA  1.319 €
 MELIA BALI VILLAS & SPA 5* DLX  NUSA DUA  1.529 € 

*** МЕСТАТА СЕ ЛИМИТИРАНИ А ЦЕНИТЕ ВАЖАТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 20.02!


Плаќањето ќе се врши исклучително во денари по курс од 62мкд за 1€.


Цената влучува: 

• Авионски превоз  Скопје – Денпасар – Скопје со Qatar Airways
• 9 ноќевања во избрнаниот хотел на база на ноќевање со појадок
• Вклуечени придружни екскурзии:  2 целодневни + 1 полудневна
• Организиран трансфер аеродром – хотел – аеродром
• Асистенција од претставник на локален партнер
• Организација на аранжманот.

Цената не влучува: 

• Дополнителни оброци и пијалоци кои не се наведени во програмата
• Задолжително патничко осигурување
• Дополнителни факултативни посети и екскурзии

Забелешки

• Виза за Индонзеија за лица со македонски пасоши не е потребна, но за патувањето потребно е пасошот да биде со важност од минимум 6 месеци по датумот на враќањето.
• Патниците со пасоши кои не се Македонски потребно е да се информираат окулу визниот режим во соодветна институција. Агенцијата не сноси одговорност за пасошко – царински процедури.
• За резервации потребен е аванс од минимум 40% од вкупнот износ на аранжманот.
• Целосна уплата, најдоцна дваесет (20) дена пред започнување на аранжманот.
• Програмата и редоследот на разгледи и посети може да претрпи промени во зависност од состојба на терен и други објективни причини.
• Организаторот на патувањето го задржува правото, во случај на промена на цената на превозот (авионските билети, аеродромски такси), да ја промени и цената на аранжманот и факултативните излети.

• Организаторот го задржува правото за отказ на аранжманот 7 дена пред патувањето.