fbpx
Duration: 02.01.2023
Price: 128€
Book Now!
ves * na


ЗИМА 2023 БАНСКО – БУГАРИЈА

*** Пакети со 2 , 3 или 4 полупансиони и вклучен превоз ***


Хотел ORPHEY 4
Термини по избор:

 • 02.01-05.01.2023 год. (Понеделник-Четврток) – 7900 ден (3 HB со вклучен превоз )
 • 05.01-08.01.2023 год. ( Четврток– Недела) – 8400 ден ( 3 HB со вклучен превоз )
 • 08.01-12.01.2023 год. (Недела-Четврток) – 9900 ден( 4 HB со вклучен превоз)
 • 12.01-15.01.2023 год. (Четврток-Недела) 8400 ден ( 3 HB со вклучен превоз )
 • 15.01-19.01.2023 год. (Недела-Четврток) – 9900 ден( 4 HB со вклучен превоз)
 • 19.01-22.01.2023 год. (Четврток-Недела) 8600 ден( 3 HB со вклучен превоз )
 • 26.01-29.01.2023 год. (Четврток- Недела) – 7900 ден( 4 HB со вклучен превоз)
 • 03.02-05.02.2023 год. (Петок-Недела) 5950 ден(2 HB со вклучен превоз )
 • 10.02-12.02.2023 год. (Петок-Недела) 5950 ден(2 HB со вклучен превоз )
 • 17.02-19.02.2023 год. (Петок-Недела) 5950 ден(2 HB со вклучен превоз )
 • 24.02-26.02.2023 год. (Петок-Недела) 5950 ден(2 HB со вклучен превоз )

Добивате:

 • 2, 3 или 4 ноќевања на база полупансион (појадок и вечера – шведска маса)
 • Автобуски превоз на релација : Скопје-Куманово-Крива Паланка – Банско и обратно
 • Користење на спа центарот на хотелот (базен, џакузи, сауна, парна бања, фитнес)
 • Детско катче
 • Wifi во рамки на цел хотел
 • Туристичка такса

Услови за деца :

 • 0-5.99 год – 2170 денари (користи седиште)
 • 6-11.99 год – 4200 ден (2 HB со вклучен превоз) /  5250 ден (3 HB со вклучен превоз) / 6300 ден (4 HB со вклучен превоз)

** можност за користење на 2 или 3 последователни термини.