ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 119 евра


ВО ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ Е ВКЛУЧЕНО:

 • Превоз со високотуристички автобус на дадените дестинации,
 • Две ноќевања во хотел 3* во Будимпешта
 • Придружник од агенцијата за време на патувањето,
 • Организација и реализација на аранжманот
 • Бесплатен трансфер од: Штип , Битола, Прилеп, Кавадарци (црна река), Велес и Куманово

ВО ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ Е ВКЛУЧЕНО:

 • Разглед на Будимпешта со локален водич – 10 евра
 • Крстарење со брод по Дунав – 20 евра
 • Посета на Братислава – 30 евра
 • Посета на Сент Андреа -10 евра (ЗАДОЛЖИТЕЛНА ФАКУЛТАТИВА)
 • Патничко осигурување-300 денари
 • Задолжителна туристичка такса – 2.5€ по лице по ноќевање

СПЕЦИЈАЛЕН ПАКЕТ со сите вклучени факултативи (разглед на Будимпешта, посета на Братислава, посета на Сент Андреа и крстарење со брод) – 60 евра по лице (со резервација во агенција)


НАПОМЕНA ЗА РАСПОРЕД НА СЕДЕЊЕ ВО АВТОБУС:

 • Со потпишување на договорот за патување, патникот е должен да го прифати местото во автобус кое ќе му го додели агенцијата. Дополнителни промени не е можни. Агенцијата го прави распоредот на седење, земајќи ги во предвид постарите лица, семејствата со мали деца, трудници, како и периодот на уплатата. Ако патникот сака да резервира одредено седиште, при уплатата во агенцијата може да доплати 10 евра по лице и да бира седиште (освен првиот ред, кој е резервиран за персоналот)

 НАПОМЕНА:

 • За реализација на аранжманот, потребен е миниум од 40 патници.
 • Доколку патникот сака да резервира одредено седиште, при уплатата во агенцијата може да доплати 10 евра по лице и да бира седиште (освен првиот ред, кој е резервиран за персоналот)
 • Патниците се должни за цело време траење на патувањето да внимаваат на својата безбедност и на безбедноста на цела група и да ги почитуваат правилата и препораките дадени од страна на водичот.
 • За овој аранжман важат општите услови на патување на Ви Травел