fbpx
Duration: 16.01.2021
Price: 1327€Нови термини : 1327€
Book Now!

eg.t


9 дена / 7 ноќи

Сместување во Мадрид, доколку е потребно ( инфо во агенција )


Пакети за рани резервации до 31.11.2020.Цена
по лице во евра за двојно сместување на All Inclusive:

Хотели по програмата 26.01-22.02.2021 23.02-15.03.2021 16-22.03.2021 23-27.03.2021 28- 29.03.2021 30.03-03.04.2021 04-30.04.2021
Impressive Resorts & Spas Punta Cana 5*
Tropical View
1 349 € 1 327 € 1 386 € 1 798 € 1 588 € 1 329 € 1 320 €
Riu Naiboa 4* (безплатно за деца)
Doble Bano Standard Balcon
1 414 € 1 414 € 1 473 € 1 856 € 1 599 € 1 274 € 1 274 €
Catalonia Bavaro Beach 5*(безплатно за деца)
Junior Suite
1 531 € 1 527 € 1 586 € 1 966 € 1 735 € 1 477 € 1 477 €
Ocean Blue & Sand 5*
Junior Suite
1 579 € 1 579 € 1 638 € 2 007 € 1 764 € 1 489 € 1 489 €
Now Larimar Punta Cana 5*
Deluxe Garden View Promo
1 483 € 1 483 € 1 542 € 1 954 € 1 754 € 1 442 € 1 402 €
Riu Bambu 5* (безплатно за деца)
Doble Bano Standard Balcon
1 575 € 1 575 € 1 634 € 2 013 € 1 748 € 1 405 € 1 405 €
Riu Repüblica 5* (само за възрастни)
Doble Bano Standard Balcon
1 623 € 1 623 € 1 681 € 2 057 € 1 785 € 1 428 € 1 428 €
Now Onyx Punta Cana 5*
Junior Suite Garden View
1 599 € 1 599 € 1 658 € 2 070 € 1 870 € 1 658 € 1 563 €
Riu Palace Punta Cana 5* (безплатно за деца)
Junior Suite Standard Balcon
1 776 € 1 776 € 1 835 € 2 207 € 1 927 € 1 557 € 1 557 €
Secrets Royal Beach 5* (само за възрастни)
Junior Suite Tropical View
1 746 € 1 746 € 1 805 € 2 217 € 2 017 € 1 805 € 1 805 €
Dreams Palm Beach Punta Cana 5*
Deluxe Tropical View
1 684 € 1 684 € 1 743 € 2 155 € 1 955 € 1 592 € 1 531 €
Barcelo Bavaro Palace 5* Estandar (Superior) 1 816 € 1 744 € 1 803 € 2 298 € 2 112 € 1 728 € 1 659 €

 


* Деца до 12 години се сместуваат бесплатно со двајца возрасни во посочените хотели и не ја плаќаат цената за сместување во хотел. Децата ги плаќаат трошоците за авионски билети и трансфери во рамките на програмата.
* Најавените цени се за сместување во двокреветни соби / двокреветно сместување /, цена за деца до 11,99 години, 3-та или 4-та за возрасни и единечна соба – по барање


Цената e на човек и включва:Цената е по лице и вклучува: