fbpx
Book Now!

Хотел Есперанто е хотел со долга традиција, опремен со удобен и луксузен ентериер, панорамски лифт, ресторан, бесплатен паркинг, мини бар, сала за состаноци, бесплатен Wi-Fi интернет.
Хотелот се наоѓа на плоштадот во Струмица и располага со 42 соби (3 апартмани, 9 трокреветни, двојни 30), кој се со прекрасен поглед на градот.
Гостите имаат на располагање ресторан и мини бар, во кој можат да уживаат во одличната услуга и релаксирачка атмосфера.
Хотелот располага со сала за состаноци кои ќе одговорат на вашите бизнис потреби.


Ноќевање

1. Ноќевање – еднокреветна – 20 евра
2. Ноќевање – двокреветна – 36 евра
3. Ноќевање – трокреветна – 52 евра
4. Ноќевање – апартман – 64 евра  

Ноќевање со појадок

1. Ноќевање + појадок- еднокреветна – 21 евра
2. Ноќевање + појадок – двокреветна – 39 евра
3. Ноќевање + појадок – трокреветна – 57 евра
4. Ноќевање + појадок – апартман – 68 евра

За деца : 

  • 0-3год. – бесплатно
  • 3-7год.  +15%
  • 7-13год. +25%
  • 13-15год. +35%
  • 15+год. +50%

Доплата :

  • HB – 6.5 евра по лице на ден
  • FB – 13 евра по лице од ден