Book Now!

Лоциран на брегот на Охридското Езеро, хотелот нуди отворен и затворен базени, слободен Аква парк е на располагање, како и бесплатен Wi-Fi пристап. Приватен паркинг е можно на лице место, исто така бесплатно.

Сите соби се климатизирани , модерно опремени со балкон и телевизор со рамен екран,бањите се опремени со када или туш и фен. Можете да уживате во поглед на езерото од собата. Некои единици имаат камин, приватен базен . Ресторан нуди традиционална и интернационална кујна. Гостите исто така можат да се релаксираат во барот од страна на надворешен базен. Хотелот Изгрев Spa & Aquapark ќе најдете спа и велнес центар со амам, сауна, фитнес центар и масажа на услугата. Тениско игралиште и мини голф се исто така достапни.

Цените се валидни за сместување до 24.12.2017

 

DOUBLE STANDARD ROOM
03/01‐17/05/17
18/05‐14/06/17
15/06‐16/08/17
17/08‐20/09/17 21/09‐21/12/17
Цена
Цена
Цена
Цена
Цена
Single Room
€ 54,00
€ 61,50
€ 64,50
€ 61,50
€ 54,00
Double Room
€ 72,00
€ 82,00
€ 86,00
€ 82,00
€ 72,00
Double French+Ext Bed
€ 97,20
€ 110,70
€ 116,10
€ 110,70
€ 97,20
Single Room+1 Chd (00-06.99)
€ 54,00
€ 61,50
€ 64,50
€ 61,50
€ 54,00
Single Room+1 Chd ( 07-11.99)
€ 72,00
€ 82,00
€ 86,00
€ 82,00
€ 72,00
Single Room+2 Chd ( 02-11.99)
€ 90,00
€ 102,50
€ 107,50
€ 102,50
€ 90,00
Double Room+1 Chd ( 0-6.99)
€ 72,00
€ 82,00
€ 86,00
€ 82,00
€ 72,00
Double Room + 1 Chd 0-6.99 1 CHD 0-11.99
€ 90,00
€ 102,50
€ 107,50
€ 102,50
€ 90,00
Double Room+ 2 Chd 0-11.99
€ 108,00
€ 123,00
€ 129,00
€ 123,00
€ 108,00
Lake view supplement per room / per night
€ 15,00
€ 20,00
€ 20,00
€ 20,00
€ 15,00
FAMILY ROOM 03/01/‐17/05/17 18/05‐14/06/17 15/06‐16/08/17 17/08‐20/09/17 21/09‐21/12/17
2 ADULT € 90,00 € 102,50 € 107,50 € 102,50 € 90,00
2 ADULT+1Chd 0-6.99 € 90,00 € 123,00 € 129,00 € 123,00 € 90,00
2ADULT+2Chd 7-11.99 € 126,00 € 102,50 € 107,50 € 102,50 € 126,00
2 ADULT+2Chd 1CHD  0-6.99 1CHD 0-01.99 € 90,00 € 123,00 € 129,00 € 123,00 € 90,00
2 ADULT+2Chd 1CHD 7-11.99 1CHD 0-01.99 € 108,00 € 123,00 € 129,00 € 123,00 € 108,00
2 ADULT+2Chd 1CHD 0-11.99 1 CHD 02-6.99 € 108,00 € 143,50 € 150,50 € 143,50 € 108,00
2ADULT+3Chd 1CHD 0-6.99 1CHD 0-1.99 1 CHD 0-1.99 € 90,00 € 102,50 € 107,50 € 102,50 € 90,00
2 ADULT+3Chd 1CHD7-11.99 1CHD 0-1.99 1 CHD 0-1.99 € 108,00 € 123,00 € 129,00 € 123,00 € 108,00
2 ADULT+3Chd 1CHD 2-11.99 CHD 2-6.99 1 CHD 0-1.99 € 108,00 € 123,00 € 129,00 € 123,00 € 108,00
2 ADULT+3Chd 1CHD 07-11.99 1CHD 7-11.99 1 CHD 0-1.99 € 126,00 € 143,50 € 150,50 € 143,50 € 126,00
2 ADULT+3Chd 1CHD 2-11.99 1CHD 2-12.99 1 CHD 2-6.99 € 144,00 € 164,00 € 172,00 € 164,00 € 144,00
3 ADULT € 115,20 € 131,20 € 137,60 € 131,20 € 115,20
3 ADULT+1Chd 1CHD 0-6.99 € 115,20 € 131,20 € 137,60 € 131,20 € 115,20
3 ADULT+1Chd 1CHD 7-11.99 € 133,20 € 151,70 € 159,10 € 151,70 € 133,20
3ADULT+2Chd 1CHD 0-6.99 1CHD 0-1.99 € 115,20 € 131,20 € 137,60 € 131,20 € 115,20
3 ADULT+2Chd 1CHD 7-11.99 1CHD 0-1.99 € 133,20 € 151,70 € 159,10 € 151,70 € 133,20
3 ADULT+2Chd 1CHD 0-11.99 1CHD 2-6.99 € 151,20 € 172,20 € 180,60 € 172,20 € 151,20
3 ADULT+2Chd 1CHD 7-11.99 1CHD 7-11.99 € 169,20 € 192,70 € 202,10 € 192,70 € 169,20
4 ADULT € 140,40 € 159,90 € 167,70 € 159,90 € 140,40
Lake view supplement per room / per night € 15,00 € 20,00 € 20,00 € 20,00 € 15,00
  • Цените во табелата се дадени во евра по соба од ден
  • Уплата се врши во денари со провивредност 1 еур = 62мкд