Book Now!

Се наоѓа на 4.1 мк од центарот на Охрид, Хотел Тино Свети Стефан располага со детски базен, сезонски отворен базен , затвоен базен, игралиште, бар.

Хотелски ресторан нуди богато мени, со музика во живо секоја вечер.

Хотелот има 24-часовна рецепција.

Цените во табелата се дадени во евра по соба од ден, на услуга BB ( појадок и вечера )

СМЕСТУВАЊЕ
ЦЕНА

Еднокреветна  1/1 соба

45 Eur

Двокреветна 1/2 соба

69 Eur

Трокреветна 1/3 соба

89 Eur

Вип Апартман

150 Eur