Duration: 04.04.2019
Price: Сигурна реализација :
Book Now!
егз*тр

Тиберија – Капернаум – Табха – Аман – Џери – Небо – Мадаба – Петра – Шобак – Аман – Јордан (Каср – ал-Јахуд) – Кумран – Мртво море – Ерихон – Витлеем – Ерусалим – Лод-
8 дена / 7 ноќевања

Период По лице во двокреветна соба Еднокреветна соба Дете до 11 години со две возрасни лица во соба
04.04.2019
Има места
ограничени 
1790 евра 2185 евра 1790 евра

Цената вклучува:
 • Авионски билет Софија – Тел Авив – Софија со редовен лет на Бугарија Air
 • Трансфер од Штип, Струмица до Софија и обратно
 • Аеродромски такси  (149 евра  од 28.03.18)
 • Ограничувања ($ 45 долари од 30.05.17)
 • Сите трансфери според програмата
 • 7 ноќевања со појадок и вечера во хотели 3 *:
 • 1 во Нетања (Margoa 3 * – http://www.hotelmargoa.co.il/ или слично)
 • 1 во областа на Тиберија (Hotel Arcadia 3 * https://www.arcadiahotelsil.com или слично)
 • 2 во Аман (Хотел Ал Waleed 3 * http://www.rumhotels.com/ или слично)
 • 1 во областа Петра (Хотел Едом 3 * http://www.edomhotelpetra.com/ или слично)
 • 2 во Витлеем – (Хотел Шепард Витлеем 3 * http://www.shepherdbethlehem.com/ или слично)
 • Водич на бугарски (или руски) низ Јордан и Израел
 • Екскурзија до Петра
 • 1 Ручек во Петра – НОВО !!!
 • посетете Кибуц – НОВО !!!
 • Брод – патување на езерото Галилеј – НОВО !!!
 • Лидер на групата од Бугарија
 • Влезници на посетените локации
 • Групна виза за Јорданското кралство
 • Здравствено осигурување од 10.000 евра
 • Звук – систем со слушалки за време на патувања
 • 1 шише минерална вода по лице / дневно

Во цената не е вклучено:

 • Трошоци од лична природа
 • Такса за услуга – 40 долари за туристи за возачи и локални водичи (мора да се плати на локално ниво)
 • Дополнителни настани понудени од страна на локалните водичи на самото место
 • Ноќна турнеја во Ерусалим – 25 евра

Услови за резервација :
 • копија од меѓународен пасош
 • депозит од 600 евра по лице
 • доплата – 1 месец пред датумот на заминување

Откажувања и казни:

 • повеќе од 60 дена пред датумот на заминување – нема пенали
 • помеѓу 59-от и 30-тиот ден пред датумот на поаѓање, износот на депозит се одзема;
 • помеѓу 29 и 20 ден пред датумот на заминување, се одзема 50% од вредноста на патувањето;
 • помеѓу 19 и 10 ден пред датумот на заминување, 80% од вредноста на патувањето се одзема;
 • за помалку од 10 дена се одзема 100% од вредноста на патувањето.