Book Now!
r*i

Локација: “Pirin” Str. 96, 2770 Bansko, Bulgaria


Сместување 12.10.2018 – 30.11.2018    – BB
Deluxe Single Room  Town View  67,90 €
Deluxe Double Room Town View  81,00 €
Deluxe Single Room Mountain View  79,30 €
Deluxe Double Room Mountain View  91,50 €

Минимум сместување , 2 ноќевања


Цената вклучува : 

 • 1 ноќевање со појадок по соба на  редовни кревети
 • Бесплатно користење на Wi-Fi, бесплатна употреба на Детски клуб во работно време,
  Слободна употреба на 2 типа сауни (фински сауни, био сауна) и парна бања (амам парна бања, арома парна бања), внатрешен и надворешен базени фитнес и соба за ледена соба

Во цената не е вклучено: 

 • Туристичка таска 1 евро по лице од ден
 • Патничко осигурување

Максимум сместување

 • Double delux room – 2+1 дете
 • Single room 1+1 дете

Доплата : 

 • 1 возрасен и 1 дете 0-5,99 – Single Room
 • 1 возрасен и 1 дете 6-11,99 – Double Room
 • 1 возрасен и 2 деца 0-5,99 – Single Room
 • 1 возрасен и 2 деца 6-11,99- Double Room + 20,00 евра
 • 1 возрасни и 2 деца 0-5,99 и 6-11,99 – Double Room
 • 2 возрасни и 1 дете 0-5,99 – Double Room
 • 2 возрасни и 1 дете 6-11,99 – Double Room + 20,00 евра

Максимум едно (1) дете може да ја дели соба со  родители (можно во е Deluxe room , Executive Club room , и  Junior Suite


Период за откажување на резервација

 • 10 дена пред сместување – Без пенали
 • За помалце од 10 дена 100% панали, вклучуваки ги и HB додаток и спа третнами
 • Не појавување во хотел 100 % пенали