fbpx
Duration: 08.12.2022
Price: 130€
Book Now!
km*tra


❄ SKI OPENING – KOPAONIK ❄ 
08.12-11.12.2022
Aparthotel Brzece  3HB +


Програма

08.12.2022 Скопје-Копаоник
Состанок на групата во 05:00 часот на Дрво Декор. Поаѓање кон Kопаоник, пристигнување во Копаоник во утринските часови.Индивидуални активности за скијање и запознавање со центарот на Копаоник. Во 16часот сместување во хотел . Вечера. Ноќевање.
09.12.2022 Копаоник
Појадок. Опционално заминување во центарот на Копаоник, можност за уживање во неговите природни убавини, љубителите на белиот спорт ќе уживаат и ќе ги користат удобностите на скијачкиот центар. Слободно време за кафе и ручек во познатите ресторани. Враќање во хотел во договорено време. Вечера. Ноќевање.
10.12.2022 Копаоник
Појадок. Опционално заминување во центарот на Копаоник, Вечера. Ноќевање
11.12.2022 Копаоник-Скопје
Појадок. По појадокот слободно време за индивидуални активности или посета на скијачкиот центар.. Во 15часот заминување за Македонија. Пристигнување во вечерните часови во Скопје.

ЦЕНА НА АРАЖМАНОТ : 130 евра


Цената покрива:

  • Сместување на база 3 ПП (појадок и вечера)
  • Превоз на наведената релација Скопје-Брзече-Скопје

Цената Не покрива?

  • Превоз до ски центарот на Копаоник- 5€
  • Туристичка такса 1€ по ден (се плаќа на рецепција)
  • Патничко осигурување
  • Гондола – Брзече / Копаоник

  • Сместување во www.kopaapartmani.co.rs
  • ЗА ОВОЈ АРАНЖМАН ВАЖАТ ОПШТИТЕ  УСЛОВИ ЗА ПАТУВАЊЕ НА ВИ ТРАВЕЛ И СКТМ
  • За реализација на овој аранжман, потребен е минимум од 40 патници, во спротивно, крајниот рок за известување околу евентуален отказ на аранжманот е најкасно 5 дена пред датумот на поаѓање.
  • Организаторот на патувањето го задржува правото за измена на редоследот на поедини содржини во програмата((застој во сообраќај, локални штрајкови, локални предупредувања, каснење на патници,