ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 119 ЕВРА


Во цената е вклучено:

 • Превоз со високотуристички автобус на наведената релација
 • 2 ноќевања со појадок во хотел со 3* во Прага
 • Oрганизиран разглед на Виена
 • Организација на аранжманот и придружник на патувањето.
 • Бесплатен трансфер од: Штип , Битола, Прилеп, Црна Река (Сирково), Велес и Куманово

Во цената не е вклучено:

 • Разглед на прага со локален водич -15 евра
 • Факултативен излет на Карлови Вари -30 евра
 • Крстарење по реката Влтава -20 евра
 • Задолжителна туристичка такса – 2.5€ по лице по ноќевање
 • Патничко осигурување

НАПОМЕНА:

 • Деца до 9,99 год -10% попуст
 • За реализација на аранжманот, потребен е миниум од 40 патници.
 • За резервација задолжителна е уплата од 30% од вкупната сума
 • Доколку патникот сака да резервира одредено седиште, при уплатата во агенцијата може да доплати 10 евра по лице и да бира седиште (освен првиот ред, кој е резервиран за персоналот)
 • Патниците се должни за цело време траење на патувањето да внимаваат на својата безбедност и на безбедноста на цела група и да ги почитуваат правилата и препораките дадени од страна на водичот.
 • За овој аранжман важат општите услови на патување на Ви Травел