fbpx
Duration: 19.02.2021
Price: 80€
Book Now!
km*tra


                                  Викенд во Копаоник 

Aparthotel Kopaonik се наоѓа во Брзече, 16км од ски стазите на Копаоник и е директно поврзан со Гондола која се наоѓа 300м од хотелот и води од Бела Река(Брзече) до Мали караман(Копаоник)
Цената на жичарата е вклучена во ски картата
Секоја соба е опремена со брачен или два одделни кревети, wifi, фрижидер,  сопствен тоалет и кујна
Скиите може да се чуваат во скијачницата од самиот хотел
Појадокот и вечерата се служат во ресторанот   


1 Ден Скопје- Копаоник
Состанок на групата во 06:00 часот на Дрво Декор. Поаѓање кон Kопаоник преку Косово. Пристигнување во Брзече-Копаоник во предпладневните часови. Сместување во хотел. www.kopaapartmani.co.rs. Индивидуални активности, скијање и разновидни забави Вечера. Ноќевање.

2 Ден Копаоник
Појадок.  Индивидуални активности, скијање и забави што ги нуди најубавиот туристички центар на Балканот. Вечера. Ноќевање.

3 Ден  Kопаоник – Скопје
Појадок. Индивидуални активности, скијање и разновидни забави. Во 16:00часот заминување за Македонија и пристигнување во вечерните часови.


Apart Hotel Kopaonik
Датум Цена
22.01-24.01 80€ HB
29.01-31.01 80€ HB
05.02-07.02 80€ HB
12.02-14.02

80€ HB

19.02-21.02 80€ HB
26.02-28.02 80€ HB
Сопствен превоз се одбива 15€

Во цената е вклучено : 

 • 2 Ноќевања со појадок и вечера
 • Сместување во http://kopapartmani.co.rs/
 • Автобуски превоз Скопје-Брзече-Скопје
 • Скијачница за чување на опрема

Во цената не е вклучено:

 • Туристичка такса по ден на рецепција 1€ ; За деца до 15 год 0.5€
 • Трансфер до ски терените 3€ (RT)
 • Ски карта
 • Моторна санка 1час – 60

Ски карти
Возрасни 12-64 години Деца 6-11 години
Дневна          29,3€ Дневна            21,5€
2-дневна       55€ 2-дневна         38,1€
3-дневна       78,6€ 3-дневна         53,4€

Услови за деца

 • Деца до 2 г. (во придружба на две возрасни лица) бесплатно
 • Деца од 2 до 6 г. (во придружба на две возрасни лица) плаќаат 50 % од дадената цена
 • Деца од 6 до 9 г.(во придружба на две возрасни лица),плаќаат 70 % од дадената цена

Користење само превоз Скопје-Копаоник-Скопје: 40€  / Еден правец 30€ /   Деца до 7год бесплатно


 Се патува преку Косово со лична карта и почитување на протоколите за превоз
Влез во Србија без PCR тест согласно со одлуката донесена на 14.01.2021