fbpx
Book Now!
atl*trs


Локација: Greece,Neos-Marmaras-villa Albatros

Вилата  се наоѓа во самиот центар на Неос Мармарас и е на само десетина метри од неговото познато шеталиште. Локацијата, која на нејзините гости им овозможува брзо и едноставно да стигнат до сите градски содржини, секогаш ја издвојувала како интересен објект за одмор во оваа позната летна дестинација. Близината на градската марина, малите градски плажи, како и автобуската станица и останатите актуелни објекти, ја издвојуваат како одличен објект при сместување во Неос Мармарас.Цените се изразени во евра за престој од 11 дена / 10 ноќевања
Уплата се врши задолжително во денари по курс 1 евро = 62 денари
Задолжителна доплата од 0,5 евра по ден (5 евра за цел престој) на лице место во вилите