Book Now!
ska*ut

На  100м. од плажата се наоѓа Вилата Поседонио   која располага со 1/2 +1 студија и  1 / 4 апартмани опремени со тоалет, кујна, тераса, ТВ и клима . Студијата и апартманите се состојат од една спална и посебна кујна.
Во склоп на објектот има WI-FI интернет (за брзината и јачината на сигналот, Агенцијата не може да Ви гарантира со сигурност).
Локација: villa-posedonio-polichrono

Цените се по лице (7 ноќевања со превоз), трето и четвтро лице гратис!!! • За патување со сопствен превоз од цената се намалува 15 евра по лице.
 • Трето и четврто лице гратис,
 • Доплата за превоз, / 35 евра за возрасни /25 евра за деца до 12 години
 • За уплатени два едноподруго аранжмани 7+7 одобруваме 10% попуст на вториот аранжман.
 • Во студиата е дозволено сместување на лица во согласност со предвидениот број на кревети, преку дозволениот капацитет може да се смести само едно дете до 6години
 • Организаторот не одговара за квалитетот на интернет конекцијата во местото и објектот на престој.
 • Во цената не е вклучена туристичка такса која се плаќа на лице место при сместување.
 • Во цената не е вклучено патничко здравствено осигурување.
 • При промена на цената ( зголемување или намалување на истата) нема да се менува веќе договорената услуга.
 • При отказ на аранжман уплатен со попуст, важат условите за отказ согласно редовниот ценовник и општите услови за патување.
 • Доколку се прави промена на термин уплатен со попуст, новиот договор се калкулира согласно редовниот ценовник – се губи правото на попуст.
 • Попустот за рана уплата и попустот 7+7 не може да се комбинираат.

НАПОМЕНА

 • Превозот се извршува со автобус или минибус согласно пријавените патници и оди до соодветното место каде може да застане според локалните сообраќајни услови,
 • Организаторот не  гарантира превоз до самиот објект на сместување,
 • Патниците самостојно го пренесуваат својот багаж од местото на запирање до објектот.