Book Now!
sk*ut

Локација : Greece,Fourka-villa Themelis

Villa Themelis одличен објект кој се наоѓа на околу 350 метри оддалеченост од градската плажа и 150 метри од центарот на Фурка. Специфичен е по својата пространост покрај големиоти зелен двор во кој има базени за деца и за возрасни. Покрај базенот има кафе-бар, како и лежалки кои се на располагање на гостите во објектот..


Вила Темелис e објект кој е оддалечен  околу 300 метри од градската плажа и 150 метри од центарот на Фурка. Специфичен е по својата пространост покрај големиот и зелен двор со сопствен базен за деца и за возрасни. Покрај базенот има кафе-бар. Вилата располага со 1/3 студија, сите опремени со сопствена мини- кујна, клима уред (вклучен во цената), тв и тераса. Во непосредна близина позади објектот има паркинг.

Цените се по лице (7 ноќевања со превоз), трето и четвтро лице гратис!!! • За патување со сопствен превоз од цената се намалува 15 евра по лице.
 • Трето и четврто лице гратис,
 • Доплата за превоз, / 35 евра за возрасни / 25 евра за деца до 12 години
 • За уплатени два едноподруго аранжмани 7+7 одобруваме 10% попуст на вториот аранжман.

 • Во студиата е дозволено сместување на лица во согласност со предвидениот број на кревети, преку дозволениот капацитет може да се смести само едно дете до 6години.
 • Организаторот не одговара за квалитетот на интернет конекцијата во местото и објектот на престој
 • Во цената не е вклучена туристичка такса која се плаќа на лице место при сместување.
 • Во цената не е вклучено патничко здравствено осигурување.
 • При промена на цената ( зголемување или намалување на истата) нема да се менува веќе договорената услуга.
 • При отказ на аранжман уплатен со попуст, важат условите за отказ согласно редовниот ценовник и општите услови за патување.
 • Доколку се прави промена на термин уплатен со попуст, новиот договор се калкулира согласно редовниот ценовник – се губи правото на попуст.
 • Попустот за рана уплата и попустот 7+7 не може да се комбинираат.

НАПОМЕНА

 • Превозот се извршува со автобус или минибус согласно пријавените патници и оди до соодветното место каде може да застане според локалните сообраќајни услови,
 • Организаторот не  гарантира превоз до самиот објект на сместување,
 • Патниците самостојно го пренесуваат својот багаж од местото на запирање до објектот.