Штип-Бургас-Поморие-Несебар-Сончев Брег-Штип

Тргнување во месец јули,август(од 01.07-23.08.2018 -секој ден. + 30.08.2018 год.)
Прво тргнување во месец јуни (17.06.2018 и 24.06.2018)
Последно враќање во месец август(31.08.2018 и 07.09.2018 год.)

 Град на поаѓање                       |                 Место на поаѓање                    |                 Време на поаѓање

  • Доплата за превоз повратен билет- 45€ за возрасни / 30€ за деца до 12год. Деца до 2год – бесплатно (без седиште).
  • Можност за пречек и трансфер до избраниот хотел ( понудата важи само за нашите аражмани)
  • Доплата за превоз билет во еден правец- 30€ за возрасни / 20€ за деца до 12год. Деца до 2год – бесплатно (без седиште).
  • Резервација за закажување на термин за враќање (туристичка такса)-2 € од особа се наплаќа во автобус .

Превозник – ВАРДАР ЕКСПРЕС

Релација

Денови на поаѓање

Време на пристигнување

Време на поаѓање

Цена на билет во еден правец

Цена на повратен билет

УЛЦИЊ Секој ден

07:35

17:30

1550.00 МКД

2480.00 МКД

БАР Секој ден

08:05

16:56

1550.00 МКД

2480.00 МКД

СУТО МОРЕ Секој ден

08:20

16:45

1550.00 МКД

2480.00 МКД

ПЕТРОВАЦ Секој ден

08:36

16:30

1550.00 МКД

2480.00 МКД

БУДВА Секој ден

09:00

16:00

1550.00 МКД

2480.00 МКД

ТИВАТ Секој ден

09:30

15:30

1550.00 МКД

2480.00 МКД

ХЕРЦЕГ НОВИ Секој ден

10:30

14:30

1860.00 МКД

2790.00 МКД

ИГАЛО Секој ден

11:00

15:00

1860.00 МКД

2790.00 МКД

  • Поаѓање од Куманово секој ден во 23:45 ч.
  • Поаѓање од Скопје секој ден во 00:30 ч.

Попусти за деца:

  • Дете 0-02 години гратис
  • Дете 02-10 години 50% од цената

Хрватска

Превозник – ХАФЕТ ТУРС

Релација денови на поаѓање време на поаѓање цена на билет во еден правец цена на повратен билет деца до 10 год
           
СЛ.БРОД четврток,недела 18 30 3100,00 ден 5,580,00 ден 1860,00/3410,00
ЗАГРЕБ четврток,недела 18 30 3100,00 ден 5,580,00 ден 1860,00/3410,00
КАРЛОВАЦ четврток,недела 18 30 3100,00ден 5,580,00 ден 1860,00/3410,00
РИЈЕКА четврток,недела 18 30 3720,00 ден 6,820,00 ден 2170,00/4030,00
РОВИЊ четврток,недела 18 30 3720,00 ден 6,820,00 ден 2170,00/4030,00
ПОРЕЧ четврток,недела 18 30 3720,00 ден 6,820,00 ден 2170,00/4030,00
НОВИ ГРАД четврток,недела 18 30 3720,00 ден 6,820,00 ден 2170,00/4030,00
ДУБРОВНИК среда,сабота 13 00 3100,00 ден 5,580,00 ден 1860,00/3410,00
ПЛОЧЕ среда,сабота 13 00 3410,00 ден 5,580,00 ден 2170,00/4030,00
МАКАРСКА среда,сабота 13 00 3410,00 ден 5,580,00 ден 2170,00/4030,00
СПЛИТ среда,сабота 13 00 3720,00 ден 6,200,00 ден 2170,00/4030,00

Превозник Домино Лине

Релација денови на поаѓање време на поаѓање цена на билет во еден правец цена на повратен билет деца до 10 год повратна
ЗАГРЕБ среда,петок и недела   21 30  ч   3100   5580   1550.00/2790.00  
РИЈЕКА среда,петок и недела   21 30 ч   3720   6820   1860.00/3410.00  
ПУЛА среда,петок и недела   21 30 ч   3720   6820   1860.00/3410.00  
РОВИЊ среда,петок и недела   21 30 ч   3720   6820   1860.00/3410.00  
ПОРЕЧ среда,петок и недела   21 30 ч   3720   6820   1860.00/3410.00

 


Превозник Релација Ден и време Цена во
еден правец
Цена на
повратен билет
од до
HISAR Скопје INSTANBUL секој ден
18:00
30€
1860 MKD
50€
3100 MKD
INSTANBUL Скопје секој ден
19:00
30€
1860 MKD
50€
3100 MKD
Скопје ZAGREB секој ден
17:00
50€
3100 MKD
90€
5580 MKD
ZAGREB Скопје секој ден
18:00
50€
3100 MKD
90€
5580 MKD
Скопје LJUBJANA секој ден
17:00
50€
3100 MKD
90€
5580 MKD
LJUBLJANA Скопје секој ден
16:00
50€
3100 MKD
90€
5580 MKD
Скопје PULA – RIJEKA Среда, Петок
17:00
60€
3720 MKD
110€
6820 MKD
RIJEKA, PULA Скопје Четврток, Сабота, Недела
12;13:30
60€
3720 MKD
110€
6820 MKD
Скопје KOPER секој ден
17:00
50€
3100MKD
90€
5580 MKD
KOPER Скопје секој ден
13:30
50€
3100MKD
90€
5580 MKD
 DURMO TOURS STRUMICA LOKARNO,BELLINZONA,
LUZERN,BERN,ZURICH,
ST. GALLEN, BASEL, LOZANA
Среда, Сабота
14:00Поаѓање од Ново Село во 13h.
6960 МКД 12760 МКД
STRUMICA BRESHA Среда, Сабота
14:00
70 €
4340 МКД
130 €
8060 МКД
Скопје VIENA, LINZ секоја Недела од 07 часот 60 €
3720 МКД
100 €
6200 МКД
Скопје,
KUMANOVO
MINHEN Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
4650 МКД
75 €
8060 МКД
130€
Скопје,
KUMANOVO
NIRNBERG Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
4650 МКД
75 €
8060 МКД
130 €
Скопје,
KUMANOVO
OFFENBACH Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
5580 МКД
90€
9920 МКД
160€
Скопје,
KUMANOVO
SALZBURG Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
4650 МКД
75€
8060 МКД
130€
Скопје,
KUMANOVO
PFAEFENHOFEN Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
4650 МКД
75€
8060 МКД
130€
Скопје,
KUMANOVO
IGOLSTAD Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
4650 МКД
75€
8060 МКД
130€
Скопје,
KUMANOVO
WURZBURG Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
4960 МКД
80€
8680 МКД
140€
Скопје,
KUMANOVO
BAD CAMBERG Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
6200 МКД
100€
11160 МКД
180€
Скопје,
KUMANOVO
LIEMBURG Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
6200 МКД
100€
11160 МКД
180€
Скопје,
KUMANOVO
SIEGBURG Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
6820 МКД
110€
12400 МКД
200€
Скопје,
KUMANOVO
DUSSELDORF Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
6820 МКД
110€
12400 МКД
200€
Скопје,
KUMANOVO
KREFELD Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
6820 МКД
110€
12400 МКД
200€
Скопје,
KUMANOVO
WUPPERTAL Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
6820 МКД
110€
12400 МКД
200€
Скопје,
KUMANOVO
GELSENKIRECHEN Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
6820 МКД
110€
12400 МКД
200€
Скопје,
KUMANOVO
HAMM Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
7440 МКД
120 €
13640 МКД
220€
Скопје,
KUMANOVO
BILEFELD Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
7750 МКД
125€
14260 МКД
230€
 MAKEDONIJA
SOOBRAKAJ
Скопје DORTMUND, ESEN Среда,Сабота, Недела
10:30
8400 MKD 13950 MKD
Скопје DUISBURG, DUSSELDORF Среда, Сабота, Недела
10:30
7450 MKD 13650 MKD
Скопје KELN Среда, Недела
9:30
7450 MKD 13000 MKD
Скопје FRANKFURT Среда, Сабота, Недела
10:30
6800 MKD 12400 MKD
Скопје MANHAJM Среда, Сабота
10:30
6800 MKD 12400 MKD
Скопје KARLSRUE Среда, Сабота
10:30
6500 MKD 11800 MKD
Скопје STUTGARD Среда, Сабота
10:30
6200 MKD 11200 MKD
Скопје ULM Среда, Сабота
10:30
6200 MKD 11200 MKD
Скопје NIRNBERG Недела
10:30
5900 MKD 11200 MKD
Скопје INGOLSTAT Недела
10:30
5600 MKD 9900 MKD
Скопје MINHEN Среда,Сабота, Недела
10:30
5600 MKD 9900 MKD
Скопје BELGRAD секој ден
23:30
1400 MKD 2240 MKD
NASIR TOURS

СкопјеPASSAUВторник, Петок и Сабота
10:2080€
4960 MKD140€
8680 MKD

Скопје REGENSBURG Вторник, Петок и Сабота
10:20
90€
5580 MKD
160€
9920 MKD
Скопје WURZBURG Вторник, Петок и Сабота
10:20
110€
6820 MKD
200€
12400 MKD
Скопје FULDA Вторник, Петок и Сабота
10:20
110€
6820 MKD
200€
12400 MKD
Скопје KIRCHEIM Вторник, Петок и Сабота
10:20
110€
6820 MKD
200€
12400 MKD
Скопје KASSEL Вторник, Сабота
10:20
110€
6820 MKD
200€
12400 MKD
Скопје GOTTINGEN Вторник, Петок и Сабота
10:20
110€
6820 MKD
200€
12400 MKD
Скопје BERLIN Вторник,Петок
10:30
110€
6820МКД
200€
12400MKD
Скопје HANNOVER Вторник, Сабота
10:20
120€
7440 MKD
220€
13640 MKD
Скопје HAMBURG Вторник, Петок, Сабота
10:20
120€
7440 MKD
220€
13640 MKD
 

VARDAR TOURSСкопјеGRAZНедела
7:0060€
3720 MKD100€
6200 MKD

Скопје WIEN Недела
7:00
60€
3720 MKD
100€
6200 MKD
Скопје ST.POLTEN Недела
7:00
60€
3720 MKD
100€
6200 MKD
Скопје LINZ Недела
7:00
60€
3720 MKD
100€
6200 MKD
Скопје WELS Недела
7:00
60€
3720 MKD
100€
6200 MKD
Скопје MARIBOR Недела
7:00
50 €
3100 MKD
90€
5580 MKD
EURO BUS

СкопјеSALZBURGСреда И Сабота
19:00h70 €
4340 MKD130€
8060 MKD

SALZBURG Скопје Вторник, Петок, Сабота
16:00h
70 €
4340 MKD
130€
8060 MKD