Велигденски патувања со We Travel

За време на велигденските празници, We Travel ве води на патувања до највозбудливите европски дестинации…

Велигденските празници ни овозможуваат уште во април да отпатуваме до дел од највозбудливите евроспки дестинации, заедно со вас, нашите ценети клиенти. Оваа пролет, We Travel ви подготви уште неколку изненадувања…

Повторно се навраќаме на бисерите на Пиринејскиот Полуостров – Лисабон и Порто, со сиот нивен сјај и неповторлива убавина. Ќе прошетаме низ двата најмаркантни португалски градови, искусувајќи ја нивната уникатност и специфичност.

Чешка – неповторливата Прага. Градот во кој се пие најмногу пиво по глава на жител во целиот свет, има да ви понуди толку многу што неколкуте дена поминати таму сигурно нема да бидат доволно за да видите сѐ…

Ниту една понуда не би била комплетна без главниот град на светот – Истанбул. Градот за кој е напишано, кажано, покажано… толку многу, а може да се зборува уште со денови и години. 

Следете нe и понатаму за да откриете какви сѐ изненадувања ви подготвувава We Travel во 2019 година…

Leave a Reply

*