fbpx
Duration: 08.12.2023
Price: 125€Сигурна реализација : 125€
Book Now!
cam*tr


Ski opening KOPAONIK
Копаоник – Брзече


Програма

08.12.2023 Скопје-Копаоник
Состанок на групата во 06:00 часот на Дрво Декор. Поаѓање кон Kопаоник, пристигнување во Брзече-Копаоник во утринските часови. Сместување во хотел. www.kopaapartmani.co.rs.Слободно време за индивидуални активности. Вечера. Ноќевање.
09.12.2023 Копаоник
Појадок. Факултативно заминување во центарот на Копаоник, можност за уживање во неговите природни убавини, љубителите на белиот спорт ќе уживаат и ќе ги користат удобностите на скијачкиот центар. Слободно време за кафе во познатите ресторани. Враќање во хотел во договорено време. Вечера. Ноќевање.
10.12.2023 Копаоник-Скопје
Појадок. По појадокот слободно време за индивидуални активности или заминување кон скијачкиот цетар – факултативно. Во попладневните часови заминување за Скопје. Пристигнување во вечерните часови.


Цена на аражманот 125 €


Цената вклучува:

  • Сместување во Hotel Apart Brzeceна база 2 ПП (појадок и вечера)
  • Превоз на наведената релација Скопје-Брзече-Скопје
  • Пратител на патување 

Цената не вклучува : 

  • Патничко осигурување 5€
  • Превоз до ски центарот на Копаоник RT- 5€
  • Туристичка такса 0,85 на ден (плаќање на рецепција)
  • Деца до 3г. (во придружба на две возрасни лица) бесплатно
  • Деца од 3 до 6 г. (во придружба на две возрасни лица) плаќаат 50 % од дадената цена
  • Користење само превоз Скопје-Копаоник-Скопје: 55 € / Еден правец 45€ Деца до 3 години бесплатно / 3-7 години плаќаат 35 €
  • Сопствен превоз се одбива 20 €