fbpx
Price: Сезона лето 2024 :
Book Now!


Хотел Александрија ОХРИД

Луксузниот Хотел Александрија е на самиот брег на Охридското езеро и нуди елегантно уредени соби со многу удобности и пријатен престој во средината заштитена од УНЕСКО. Собите и апартманите овозможуваат пријатен  престој и заедно со вклучениот појадокВнимателниот персонал е секогаш подготвен да одговори на Вашите прашања и да Ви даде совети. На само 0.11 км оддалеченост од плоштадот во Охрид.


СЕЗОНА ЛЕТО 2024