fbpx
Book Now!

Локација : Filip 4*~Ohrid
Сместен во Охрид, на 4 км од плажата Куба Либре, хотелот Филип нуди сместување со ресторан, бесплатен сопствен паркинг, сезонски отворен базен и фитнес центар. Со бар, хотелот со 4 везди има климатизирани соби со бесплатен WiFi, секоја со купатило. Сместувањето нуди 24-часовна пред бирото, услуга во соба и размена на валути за гостите.