fbpx
Book Now!
ban*bus-tr

Локација : Hotel-Banbus-Vrnjacka-banja

Туристичко-угостителски центар ..Банбус” – Врњачка Бања – Сместен во еден од најубавите делови на Врњачка Бања, близу до Олимпискиот базен и Изворот Снежник, на само кратка прошетка до центарот. Опкружен со борови дрвја, многу патеки за пешачење, е идеално место за сите убители на природата и рекреацијата.
Објектот има рецепција, ресторан, паркинг за гостите кои пристигнуваат со сопствен превоз. Сместувањето е во двокреветни и трокреветни соби и вклучуваат: TWC, кабловска телевизија, WiFi интернет, тераса (освен просториите на приземје кои немаат тераса).
Објектот ги обезбедува сите погодности за совршен одмор и се препорачува за индивидуални и групни посети.