fbpx
Duration: 30.12.2023
Price: 199€Сигурна реализација : 199€ 
Book Now!
cam*tr


Програма

30.12.2023 Скопје – Копаоник
Состанок на групата од пред Дрво Декор во 07:00 часот. Поаѓање кон Kопаоник со попатни паузи. Пристигнување во Брзече и сместување во хотелот.Ручек.Слободно време за индивидуални активности во Брзече.Вечера.Ноќевање.

 •  Превоз
 •  Ручек
 •  Вечера
31.12.2023 Копаоник
Појадок. По појадокотза љубителите на зимскиот спорт можност за опционална посета на скијачките центри каде се и многуте кафулиња, салаши и ресторани. Заминувањекон Копаоник и запознавање со нивните убавини. Организиран превоз со шатл-бус до центарот на Копаоник.
Напомена:
(Moжност за скијачите: превоз со гондола на оддалеченост од 300м од хотелот – Бела река која води до Мали Караман која се плаќа на лице место) Во договорено време со водичот,враќање во хотел и припрема за најлудата ноќ. Свечена вечера со музика и забава до раните утрински часови.Ноќевање.
 •  Појадок
 •  Свечена вечера
 •  Можност за прошетка до ски центарот на Копаоник
01.01.2024
Појадок. По појадокот,Слободни активности и заминување до скијачките центри со шатл бус. Уживање во убавините на Копаоник.. Враќање во хотел. Ручек. Слободно време. Во вечерните часови забава и реприза од 31.12.2022. Свечена вечера и музика. Ноќевање.
 •  Појадок
 •  Ручек
 •  Вечера
 •  Трансфер до ски центарот на Копаоник
02.01.2024
Појадок. По појадокот одјава од хотелот и заминување. Попатни паузи за одмор и царински формалности. Во вечерните часови пристигнување во Скопје
 •  Појадок
 •  Превоз

Термин 

30.12.2023 – 02.01.2024

Цена на аражманот :

199 

Јуте Кредит

 

 

Кликнете и резервирајте на рати

Цената вклучува:

 • Превоз со високотуристички автобус со пратител на патување
 • Oрганизација и водство на патувањето
 • Трансфер со шатл бус со скијачките центри на Копаоник на 01.01.2023
 • 2 полни пансиони и 1 полупансион според правилата на хотелот
 • 2 свечени вечери ( 31.12 и 01.01.2024 со музика )

Цената не вклучува : 

 • Дополнителни индивидуални барања и трошоци
 • Трансфер со шател бус до скијачките центри на Копаоник на 31.12.2023 5 €
 • Туристичка такса се плаќа на рецепција 1€ од ноќ
 • Жичара-Бела река до Мали Караман гондола
 • Патничко осигурување – 5€ до 62 години (Задолжително)
 • Со сопствен превоз се одзема 10 €
 • Деца од 5 до 9 години – Плаќаат 140 € користат сите услуги за Нова Година