fbpx
Book Now!
sav*na


Локација: Сокобања
Сместување: капацитет за сместување околу 200 кревети и 5 апартмани, 3 еднокреветни соби, 56 двокреветни соби, 25 трокреветни соби, 7 соби со француски кревет, 4 соби со француски и помошен кревет.
Услуга: BB / HB / FB
Содржини: ресторан со капацитет за 400 гости, 2 тераси за одмор, салон, национален ресторан, ТВ, 2 аперитив-бар и конгресна сала,.
Забава: простор за одмор, пинг-понг и билијард, теретана, трим стаза, игралиште за мал фудвал, терени за фудбал, кошарка и одбојка.