fbpx
Duration: 26.11.2023
Price: 30€Сигурна реализација : 30€
Book Now!
med*ran


Еднодневно патување
Трикала
(работилницата на дедо Мраз)
со посета на Метеори


термини: 03.12.2023 / 08.12.2023 / 17.12.2023


Поаѓање од Штип во 04:00 часот пред нова пошта. Од Радовиш во 04:30 на бензиска Лукоил. Од Струмица во 05:00 на бензиска Макпетрол на влезот во Струмица кај кружнен тек. Планирано пристигнување околу 10 часот по грчко време на Метеорите (доколку дозволуваат временските услови). Посета на највисокиот и најголемиот Манастир од вкупно шест Манастири кој се сведско чудо на природата, изградени на највисоките врвови на карпите. Слободно Време  до 12:30ч. Поаѓање кон Трикала (се патува околу 30мин). Најпознатата работилница на дедо Мраз и најголемиот божиќен парк. Амбиент кој нема да ве остави рамнодушни. Поаѓање кон Македонија околу 18 часот. Пристигнување околу полноќ. На враќање посета на Free Shop и кратка пауза.


Слободни места за термини 03.12 и 17.12

Цена на аранжманот: 1.900мкд за возрасни | 1.600мкд за деца од 2-12 години
деца до 2 години – БЕСПЛАТНО


Во цената на аранжманот е вклучено:

  • Превоз на наведената релација со високотуристички автобус или минибус;
  • Организирани посети според програмата (Метеорите, Трикала, Free Shop);

Во цената на аранжманот НЕ е вклучено:

  • Патничко осигурување.
  • Влезница во манастирот на Метеорите  2-3€.