fbpx


Првиот, најголем и единствен систем во Македонија за продажба на карти за сите концерти, културни, спортски и уметнички настани

КУПИ ПАРТИ ЗА СЕ од сега и во Туристичката Агенција We Travel.

We Travel продолжува кон остварување на своите цели, односно да понуди поголем број услуги и пред се најдобри и најквалитетни услуги за своите ценети клиенти.

Со воведувањето на системот на ККЗС исто така We Travel ви ги доближува сите позначајни и поголеми концерти, како во Македонија така и во околината па и во цела Европа, за кои ќе има и комплетна организација околу патувањето.

We Travel го прави животот поубав, зошто кога Ние Патуваме животот е многу поубав.
Бидете дел од големите концерти кои следуваат годинава како на пример:


и уште многу други големи ѕвезди за кои можете да најдете карти во продажните маста на We Travel во Штип, Струмица . 

Информации:
We Travel Macedonia wetravel.com.mk we.com.mk
♛ Патувајте за подобар Живот ♛
✮ We Travel Macedonia ✮ wetravel.com.mk ✮ we.com.mk ✮
Штип              078 419 995  078 419 737   032 618 999
Струмица      077 507 556  078 419 717
booking@we.com.mk
✉ info@we.com.mk