fbpx

     dоmino РЕДОВНА ЛИНИЈА СКОПЈЕ – ИСТАНБУЛ лине…………

СЕКОЈ ДЕН / ЦЕНА ПОВРАТЕН БИЛЕТ 55 евраОРГАНИЗИРАН ПРЕВОЗ
На релација:
Штип-Бургас-Поморие-Несебар-Сончев Брег-Штип


(редовно одење кон БГ и враќање кон МК преку еден ден)
-во месец јули 2023 секоја непарна дата-преку еден ден
-во месец август 2023 секоја парна дата-преку еден ден
Поаѓање (преку еден ден) за одење од Македонија кон Бугарија
Враќање (преку еден ден) за одење од Бугарија кон Македонија

ЦРНА ГОРА : Превозник – ВАРДАР ЕКСПРЕС

Релација Денови на поаѓање Време на пристигање Време на враќање Цена на билет во еден правец – Возрасни Цена на билет во еден правец – Деца 0 – 10 год Цена на повратен билет – Возрасни Цена на повратен билет – Деца 0 – 10 год
Улцињ Секој ден 07 35 17 30 1860.00 МКД 1550.00 МКД 2790.00 МКД 1860.00 МКД
Бар Секој ден 08 05 16 56 1860.00 МКД 1550.00 МКД 2790.00 МКД 1860.00 МКД
Суто Море Секој ден 08 20 16 45 1860.00 МКД 1550.00 МКД 2790.00 МКД 1860.00 МКД
Петровац Секој ден 08 36 16 30 1860.00 МКД 1550.00 МКД 2790.00 МКД 1860.00 МКД
Будва Секој ден 09 00 16 00 1860.00 МКД 1550.00 МКД 2790.00 МКД 1860.00 МКД
Тиват Секој ден 09 30 15 30 2170.00 МКД 1860.00 МКД 3100.00 МКД 2170.00 МКД
Херцег Нови Секој ден 10 30 14 30 2170.00 МКД 1860.00 МКД 3100.00 МКД 2170.00 МКД

– Поаѓање од Куманово секој ден во 23:45 ч
– Поаѓање од Скопје сekoј ден во 00:30 ч Ценовник – Италија

ГРАДOВИ БИЛЕТ-ЕДЕН ПРАВЕЦ ПОВРАТЕН БИЛЕТ
NIS 20 € 40 €
BELGRAD 25 € 50 €
PLITVICE-ZAGREB 40 € 70 €
LJUBLJANA 45 € 80 €
SEZANA 50 € 90 €
PADUA 60 € 110 €
BRESCIA 70 € 130 €
CREMONA 70 € 130 €
PIACENZA 70 € 130 €
ALESSANDRIA 70 € 130 €
Nizza Monferrato 70 € 130 €
CANELLI 70 € 130 €
ALBA 70 € 130 €
SARCEDO 70 € 140 €
TRENTO 70 € 140 €
CLES 70 € 140 €
BOLZANO 70 € 140 €
MERANO 70 € 140 €

ПОАЃАЊЕ СРЕДА САБОТА
ДЕЛЧЕВО 09.00h 15:00h
M.KAМЕНИЦА 09.30h 15.30h
ВИНИЦА 10.30h 16.30h
КОЧАНИ 11.00h 17.00h
ШТИП 11.30h 17.30h
СВ.НИКОЛЕ 11.45h 17.45h
КУМАНОВО 12.30h 18.30h

*Поаѓање од Италија:
Петок и Понеделник
*Билет за деца до 10 години- 50%
Превозник  –  НАСИР ТУ

Релација денови на поаѓање време на поаѓање цена на билет во еден правец цена на повратен билет деца до 10 год еден правец деца до 10 год повратна
МИНХЕН ВТОРНИК /ПЕТОК 15:40 3,720.00 MKD 7,440.00 MKD 2,480.00 MKD 4,960.00 MKD
ФРАНКФУРТ ВТОРНИК /ПЕТОК 15:40 4,340.00 MKD 8,680.00 MKD 3,100.00 MKD 6,200.00 MKD
КЕЛН ВТОРНИК /ПЕТОК 15:40 4,960.00 MKD 9,920.00 MKD 3,100.00 MKD 6,200.00 MKD
ЛЕВЕРКУЗЕН ВТОРНИК /ПЕТОК 15:40 4,960.00 MKD 9,920.00 MKD 3,100.00 MKD 6,200.00 MKD
ВУПЕРТАЛ ВТОРНИК /ПЕТОК 15:40 4,960.00 MKD 9,920.00 MKD 3,100.00 MKD 6,200.00 MKD
ЕСЕН ВТОРНИК /ПЕТОК 15:40 4,960.00 MKD 9,920.00 MKD 3,100.00 MKD 6,200.00 MKD
ДОРТМУНД ВТОРНИК /ПЕТОК 15:40 5,580.00 MKD 11,160.00 MKD 3,720.00 MKD 7,440.00 MKD
ХАММ ВТОРНИК /ПЕТОК 15:40 5,580.00 MKD 11,160.00 MKD 3,720.00 MKD 7,440.00 MKD
БИЛЕФИЛД ВТОРНИК /ПЕТОК 15:40 5,580.00 MKD 11,160.00 MKD 3,720.00 MKD 7,400.00 MKD
ПАСАУ ВТОР/СРЕД/ПЕТ/САБ 10:40 4,340.00 MKD 8,680.00 MKD 3,100.00 MKD 6,200.00 MKD
РЕГЕНЗБУРГ ВТОР/СРЕД/ПЕТ/САБ 10:40 4,960.00 MKD 9,920.00 MKD 3,100.00 MKD 6,200.00 MKD
ВИЗБУРГ ВТОР/СРЕД/ПЕТ/САБ 10:40 5,580.00 MKD 11,160.00 MKD 3,720.00 MKD 7,400.00 MKD
ФУЛДА СРЕДА/САБОТА 10:40 5,580.00 MKD 11,160.00 MKD 3,720.00 MKD 7,440.00 MKD
КИРХАЈМ СРЕДА/САБОТА 10:40 5,580.00 MKD 11,160.00 MKD 3,720.00 MKD 7,440.00 MKD
ГОТИНГЕМ СРЕДА/САБОТА 10:40 5,580.00 MKD 11,160.00 MKD 3,720.00 MKD 7,440.00 MKD
БЕРЛИН ВТОРНИК /ПЕТОК 10:40 4,960.00 MKD 11,160.00 MKD 3,100.00 MKD 7,400.00 MKD
ХАНОВЕР ВТОНИК / ПЕТОК 10:40 5,580.00 MKD 11,160.00 MKD 3,720.00 MKD 7,440.00 MKD
ХАМБУРГ ВТОНИК / ПЕТОК 10:40 5,580.00 MKD 11,160.00 MKD 3,720.00 MKD 7,440.00 MKD
НИНБЕРГ ВТОНИК / ПЕТОК 4,340.00 MKD 8,680.00 MKD 3,100.00 MKD 6,200.00 MKD
ДИЗЕЛДОРФ ВТОНИК / ПЕТОК 15:40 4,960.00 MKD 9,920.00 MKD 3,100.00 MKD 6,200.00 MKD


                           РЕДОВНА ЛИНИЈА СЕКОЈ ДЕН ВАРДАР ЕКСПРЕС
ДЕБАР – ЉУБЉАНА -СЕЖАНА -НОВА ГОРИЦА – ПОНТЕ ДЕЛА ПРИУЛА – ВИДОР 

РЕЛАЦИЈА ЦЕНА ВО ЕДЕН ПРАВЕЦ ПОВРАТЕН БИЛЕТ
ЉУБЉАНА 2,790.00 ден 4,960.00 ден
СЕЖАНА 3,100.00 ден 5,580.00 ден
НОВА ГОРИЦА 3,100.00 ден 5,580.00 ден
ПОНТЕ ДЕЛА ПРИУЛА 3,100.00 ден 5,580.00 ден
ВИДОР 3,100.00 ден 5,580.00 ден
МЕСТРЕ 3,100.00 ден 5,580.00 ден
Дете од 0 – 2 год. БЕСПЛАТНО
Дете од 2 – 10 год. 50% ПОПУСТ
ГРАД НА ПОАЃАЊЕ ВРЕМЕ НА ПОАЃАЊЕ
СТРУГА 12:00
ДЕБАР 12:00
КИЧЕВО 13:00
ГОСТИВАР 13:40
ТЕТОВО 14:15
СКОПЈЕ 15:30
КУМАНОВО 16:45
ГРАД НА ПОАЃАЊЕ ВРЕМЕ НА ПОАЃАЊЕ
СЕЖАНА 14:00
ЉУБЉАНА 15:00                                      Хрватска Превозник – ХАФЕТ ТУРС

Релација денови на поаѓање време на поаѓање цена на билет во еден правец цена на повратен билет деца до 10 год
           
СЛ.БРОД четврток,недела 18 30 3100,00 ден 5,580,00 ден 1860,00/3410,00
ЗАГРЕБ четврток,недела 18 30 3100,00 ден 5,580,00 ден 1860,00/3410,00
КАРЛОВАЦ четврток,недела 18 30 3100,00ден 5,580,00 ден 1860,00/3410,00
РИЈЕКА четврток,недела 18 30 3720,00 ден 6,820,00 ден 2170,00/4030,00
РОВИЊ четврток,недела 18 30 3720,00 ден 6,820,00 ден 2170,00/4030,00
ПОРЕЧ четврток,недела 18 30 3720,00 ден 6,820,00 ден 2170,00/4030,00
НОВИ ГРАД четврток,недела 18 30 3720,00 ден 6,820,00 ден 2170,00/4030,00
ДУБРОВНИК среда,сабота 13 00 3100,00 ден 5,580,00 ден 1860,00/3410,00
ПЛОЧЕ среда,сабота 13 00 3410,00 ден 5,580,00 ден 2170,00/4030,00
МАКАРСКА среда,сабота 13 00 3410,00 ден 5,580,00 ден 2170,00/4030,00
СПЛИТ среда,сабота 13 00 3720,00 ден 6,200,00 ден 2170,00/4030,00

Превозник Релација Ден и време Цена во
еден правец
Цена на
повратен билет
од до
HISAR Скопје INSTANBUL секој ден
18:00
30€
1860 MKD
50€
3100 MKD
INSTANBUL Скопје секој ден
19:00
30€
1860 MKD
50€
3100 MKD
Скопје ZAGREB секој ден
17:00
50€
3100 MKD
90€
5580 MKD
ZAGREB Скопје секој ден
18:00
50€
3100 MKD
90€
5580 MKD
Скопје LJUBJANA секој ден
17:00
50€
3100 MKD
90€
5580 MKD
LJUBLJANA Скопје секој ден
16:00
50€
3100 MKD
90€
5580 MKD
Скопје PULA – RIJEKA Среда, Петок
17:00
60€
3720 MKD
110€
6820 MKD
RIJEKA, PULA Скопје Четврток, Сабота, Недела
12;13:30
60€
3720 MKD
110€
6820 MKD
Скопје KOPER секој ден
17:00
50€
3100MKD
90€
5580 MKD
KOPER Скопје секој ден
13:30
50€
3100MKD
90€
5580 MKD
 DURMO TOURS STRUMICA LOKARNO,BELLINZONA,
LUZERN,BERN,ZURICH,
ST. GALLEN, BASEL, LOZANA
Среда, Сабота 14:00
Поаѓање од Ново Село во 13h.
6960 МКД 12760 МКД
STRUMICA BRESHA Среда, Сабота
14:00
70 €
4340 МКД
130 €
8060 МКД
Скопје VIENA, LINZ секоја Недела од 07 часот 60 €
3720 МКД
100 €
6200 МКД
Скопје,
KUMANOVO
MINHEN Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
4650 МКД
75 €
8060 МКД
130€
Скопје,
KUMANOVO
NIRNBERG Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
4650 МКД
75 €
8060 МКД
130 €
Скопје,
KUMANOVO
OFFENBACH Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
5580 МКД
90€
9920 МКД
160€
Скопје,
KUMANOVO
SALZBURG Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
4650 МКД
75€
8060 МКД
130€
Скопје,
KUMANOVO
PFAEFENHOFEN Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
4650 МКД
75€
8060 МКД
130€
Скопје,
KUMANOVO
IGOLSTAD Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
4650 МКД
75€
8060 МКД
130€
Скопје,
KUMANOVO
WURZBURG Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
4960 МКД
80€
8680 МКД
140€
Скопје,
KUMANOVO
BAD CAMBERG Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
6200 МКД
100€
11160 МКД
180€
Скопје,
KUMANOVO
LIEMBURG Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
6200 МКД
100€
11160 МКД
180€
Скопје,
KUMANOVO
SIEGBURG Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
6820 МКД
110€
12400 МКД
200€
Скопје,
KUMANOVO
DUSSELDORF Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
6820 МКД
110€
12400 МКД
200€
Скопје,
KUMANOVO
KREFELD Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
6820 МКД
110€
12400 МКД
200€
Скопје,
KUMANOVO
WUPPERTAL Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
6820 МКД
110€
12400 МКД
200€
Скопје,
KUMANOVO
GELSENKIRECHEN Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
6820 МКД
110€
12400 МКД
200€
Скопје,
KUMANOVO
HAMM Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
7440 МКД
120 €
13640 МКД
220€
Скопје,
KUMANOVO
BILEFELD Среда, Сабота
12:30 Скопје
13:00 KUMANOVO
7750 МКД
125€
14260 МКД
230€