fbpx

We Travel Macedonia е туристичка агенција со лиценца „А“, тимот кој ја формираше и стои зад името е со долгогодишно работно искуство во областа на туризмот кој има високи цели за подигање на нивото на услугата, туризмот и посветеноста.

Поради динамиката која ја создаваме во We Travel создаваме можност и простор за надградба, обука и кариера во оваа област.

We Travel Macedonia преферира креативни, професионални, динамични и посветени млади луѓе кои се гледаат во светот на туризмот, кои сакаат да патуваат, кои се комуникативни и сакаат да работат со луѓе.

Отворена работна позиција во Струмица, туристички работник, отворен оглас до 25.02.24

Опис на работното место:

 • Прецизно информирање на клиентите за нашите туристички понуди и аранжмани.
 • Резервација и продажба на туристички аранжмани
 • Обработка на барањата на клиентите
 • Комуникација со деловните соработници
 • Придонесување за зголемување на продажбата и осмислување на нови продукти.

Услови:

 • Пожелно е работно искуство во директна продажба и работа со клиенти
 • Предност имаат кандидатите со завршено високо образование од областа на туризмот или со работно искуство во туристичка агенција
 • Познавање на англиски јазик ( знаење на повеќе странски јазици ќе се смета за предност)
 • Добро познавање на работа со компјутер и социјални мрежи.

Способности:

 • Одлични комуникациски, преговарачки и организациски вештини
 • Ориентираност кон клиенти
 • Динамични, иницијативни и насочени кон резултати
 • Способност за работа со поставени таргети
 • Работа под Притисок и термини
 • Тимска работа

Ви нудиме:

 • Пријатно работно опкружување
 • Брз професионален развој и напредок во кариерата
 • Бесплатни курсеви и обука
 • Сигурна и навремена плата
 • Премии и награди

Ако сте заинтересирани за работа во нашата туристичка агенција, Ве молиме испратете ваша биографија (CV) со слика на daniela@we.com.mk. Со испраќањето на биографијата кандидатот дава согласност на компанијата неговите лични податоци да ги користи во постапката за селекција на кандидатите во согласност со Законот за заштита на личните податоци.