fbpx
Book Now!

Хотел „Аура“ за незаборавно опуштање покрај Охридското Езеро.

Сместен на самиот брег на Охридското езеро, во непосредна близина на Охрид, со впечатлива глетка на езерската шир која плени, поранешниот хотел „Бетон“, кој сега се ребрендира во хотел „Аура“ нуди можнот за креирање незаборавни спомени.
Локација : Aura 4*~Ohrid