fbpx
Book Now!

Хотел Београд * Струга

Овој хотел во староградска архитектура и неговиот црно-бел ентериер кој искажува топлина се карактеристични обележја. Македонските национални специјалитети се една од карактеристиките на овој хотел, од кој наважна е јагулата спремена на Струшки начин. За време на летниот период, гостите можат да уживаат во прекрасниот Црни Дрим и чистиот воздух на летната тераса. Се наоѓа на 0.09 км оддалеченост од плоштад во Струга.


Капацитет

 • Бар
 • Конференциска сала
 • Паркинг (надворешен сопствен)
 • Перална
 • Ресторан
 • Сефови
 • ТВ салон Балкон
 • Бања или туш
 • Мал фрижидер
 • ТВ
 • Телефон
 • Фен
 • Миленичињата не се дозволени