fbpx
Price: Сезона лето 2024 :
Book Now!

Хотел Дипломат * * * * Струга
Еден од најновите хотели на Охридско-струшката ривиера, се наоѓа во близина на Охридското езеро, на 4 км северно од обалата и 5.37 км оддалеченост од плоштад во Струга.  . Капацитетите на хотел Дипломат можат да ги задоволат различните потреби на муштерии. Кога и да го поминувате Вашиот летен одмор на езерото, или присуствувате на семинар или бизнис средба, тука можете да најдете добро сместување. Одличниот амбиент во нашата трпезарија е придружен од најразлични специјалитети од нашата модерна кујна.
Број на соби : 50
Капацитет на гости : 100
Конференциска сала 1 – 500 седишта
Конференциска сала 2 – 400 седишта
Конференциска сала 3 – 200 седишта


СЕЗОНА ЛЕТО 2024

Цените се валидни за термин од 01.06.2024 – 01..09.2024

ББ ( појадок ) – 25 евра
ХБ ( појадок вечера ) – 30 евра

 


Капацитет:

  • Бар
  • Конференциска сала
  • Паркинг (надворешен сопствен)
  • Ресторан
  • Бања или туш
  • Мини бар
  • Телефон
  • ТВ
  • Безжичен интернет
  • Домашни миленичињата не се дозволени во хотелот.