fbpx
Book Now!

Хотелот Галеб идеално е поставен на благородните брегови на едно од најстарите и најубави езера на светот, Охридското езеро, лоциран на влезот од градот Струга и само 50 метри од песочните плажи, а 500 метри од центарот на Струга.
Обликуван во стилот на старата македонска архитектура, распространет на струшкото крајбрежје, хотелот располага со: 87 соби 1/1 – 1/2 – 1/3, секоја со посебна бања, тв и минибар и дел од истите со сопствена тераса со поглед кон езерската шир, како и ресторан со 300 седишта, аперитив бар, ТВ сала и др.
Надморската височина на која се наоѓа Струга, оплеме-нета со извонредни климатски услови ово-зможува пријатен пре-стој во било кој период од годината.
Во склоп на го-ренаведените подато-ци и нашето долгого-дишно искуство сека-ко би истакнале дека овозможуваме оптимални услови за спортисти, бидејќи во непосредна близина на хотелот гравитираат и голем број на терени, трим патеки и др.
Посебно би потен-цирале дека воедно склучуваме аранжмани за ученички екскурзии (основно, средно училиште, студенти, полуматуранти), а за таа намена овозможуваме 250 легла.