fbpx
Price: Сезона лето 2024 :
Book Now!

СЕЗОНА ЛЕТО 2024  • Цените се по соба, ноќевање
  • Цените важат за мин. престој од две ноќевања; За едно ноќевање доплатата е +5 € по лице;
  • За 5 или повеќе ноќевања се применува 5% попуст;
  • 1 дете 0-6 години, (во постоечка постелнина, покрај 2 целосни платежни лица) престој ‐ Бесплатно;
  • 1 дете 0-10 години на трето легло (покрај 2 полни плаќања) со намалување – 50%;
  • Користењето на лежалките не е вклучено во горенаведената цена.
  • За групи на 25/1 бесплатно.