fbpx
Book Now!
k*r


Локација: Хотел Престол се наоѓа на 5км од Охрид  и 150 м од  Охридското крајбрежје.

Капацитет: Хотелот располага со 33 соби од кои 18 двокреветни, 12 трокреветни и 3 четворокреветни. Собите се опремени со клима.

Услуги: Ресторан, летна тераса, надворешен базен, сопствен паркинг, интернет.