fbpx
Price: Сезона лето 2024 :
Book Now!

Хотел Силекс ОХРИД

Хотел Силекс се наоѓа во туристичкиот комплекс Св. Стефан, оддалечен 4 км од центарот на Охрид, на регионалниот патен правец Охрид- Св. Наум и 10 км од аеродромот Св. Апостол Павле. Хотел Силекс се простира на самиот брег на Охридско Езеро и се наоѓа помеѓу пространството на бистра сина езерска вода и зеленилото на боровата шума низ која поминува шумска уредена патека која Ве води до манастирот Св. Стефан на надморска висина од 720м. Ваквата локација е одлична можност за соединување на планинскиот и езерскиот туризам.


Сезона лето 202415.06-15.09.2024

 1. BB – 34 evra po lice na den vo dvokrevetna / trokrevetna soba;
 2. HB – 41 evra po lice na den vo dvokrevetna / trokrevetna soba;
 3. Doplata za ednokrevetna soba + 40 %;
 4. Deca do 5.99 se gratis ( koristat zaednicki krevet so roditeli );
 5. Deca 6-11.99 plakjaat – 50 % od cenata ( koristat dopolnitelno leglo );
 6. Agenciska provizija 10 %.

16.09-15.06.2024

 1. BB – 31 evra po lice na den vo dvokrevetna / trokrevetna soba;
 2. HB – 38 evra po lice na den vo dvokrevetna / trokrevetna soba;
 3. Doplata za ednokrevetna soba + 40 %
 4. Deca do 5.99 se gratis ( koristat zaednicki krevet so roditeli );
 5. Deca 6-11.99 plakjaat – 50 % od cenata ( koristat dopolnitelno leglo );