fbpx
Price: Сезона лето 2024 :
Book Now!

Хотел Св. Наум ОХРИД

Хотел Свети Наум се наоѓа во опуштен манастирски пејсаж. Претставува уникатна комбинација на архитектонски, културни и историски елементи, вдлабени со бескрајното синило на прекрасното езеро. Тука секој може да го најде својот мир, на  22.64 км оддалеченост од плоштадот во Охрид.


СЕЗОНА ЛЕТО 2024


ДВОКРЕВЕТНА СОБА-планина (француски —-70 евра
Сам во соба-45 евра        
ДВОКРЕВЕТНА СОБА –планина(2 кревети) —–70 евра
Сам во соба – 45 евра
 ДВОКРЕВЕТНА СОБА(Сјуит)-планина(француски)+помошен лежај+дневен престој——75 евра

Доплата за помошен лежај-28 евра
Сам во соба-48 евра

ДВОКРЕВЕТНА СОБА(Сјуит)-поглед  црква(француски)+помошен+дневен престој—— 75евра

Доплата за помошен лежај -28 евра
Сам во соба-48 евра

ДВОКРЕВЕТНА СОБА(Сјуит)-езеро(француски лежај+помошен лежај+ дневен престој)——75 евра

Доплата за помошен лежај-28 евра
Сам во соба-48 евра

ТРОКРЕВЕТНА СОБА-аголна(француски+единечен)+дневен престој——105 евра
ТРОКРЕВЕТНА СОБА-езеро(француски+единечен)одделни

соби,дневен престој,помошен лежај—————-105 евра

доплата за помошен лежај -28 евра

ЧЕТВОРОКРЕВЕТНА СОБА-планина(француски+2 единечни) —————————————-140 евра
ЧЕТВОРОКРЕВЕТНА СОБА –езеро-планина( француски+2 единечни)+дневен престој——————–140 евра
ЕКСКЛУЗИВЕН АПАРТМАН-езеро(француски+помошен)——————104 евра
ЕКСЛУЗИВЕН АПАРМАН –езеро(француски +единачен)………..126 евра

*појадокот е вклучен во цената

*туристичка такса е вклучена во цената

*деца до 3 години бесплатно

*деца од 3 до 7 години без додатен кревет  50% попуст

*деца од 3 до 7 години со додатен кревет 30% попуст

*деца  од 7 до 14 години 30% попуст