fbpx
Price: Сезона лето 2024 :
Book Now!

 Су Хотел * * * *  Охрид

Локација : Su Hotel 4*~Ohrid
Сместен на атрактивна локација на брегот на Охридското Езеро, на кејот „Македонија“, новоотворениот хотел „Su“ е додадена вредност на туристичката понуда на Охрид. Во склоп на хотелот „Su“ работат два ресторани. Концептуално и модерно уреден урбан ресторан на приземјето и класичен ресторан на потпокривот со прекрасен поглед на градот и езерото.
Урбаниот ресторан „Liquid Kitchen & Bar“ има капацитет од 140 седишта, додека „Su Rooftop Restaurant“  располага со 50 седишта.
Во урбаниот ресторан, со специјално дизајниран ентериер, секој ќе може да ужива во омилениот пијалак, јадење или десерт, односно по негова желба. Во вечерните часови урбаниот како и класичниот ресторан  работат по принципот на резервација, а се во интерес на добрата услуга.
Она што го издвојува новиот хотелски комплекс е кафето, кое е од сопствено производство, што го прави ова место уникатно.
Хотелот  работи по принципот „bed & breakfast“, а во понудата има полупансионски и пансионски услуги. Нуди четири видови на соби, дабл, супериор, класик и смарт, кои се последен збор на технологијата, што е новитет на овие простори.


Ценовник Сезона Лето 2024

Тип на соба Тип на услуганоќевање со појадок
“Economy”Двокреветна (по лице) 38 евра
Двокреветна со балкон (по лице) 42 евра
Двокреветна Смарт Де Лукс (по лице) 45 евра
Двокреветна Superior (по лице) 49 евра
Стандардна Eднокреветна 53 евра

  • Доплата за оброк: 1040 денари по лице
  • За деца од 07-14 години се плаќа 1220 денари