fbpx
Book Now!


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ
Thalassa Mahdia
Локација: Хотелот се наоѓа на околу 4 километри од градот Махдија и неговото живописно пристаниште. Аеродромот во Тунис е оддалечен 218 километри, а Монастир е 44 километри.
Соби: Распределени во зграда од 3 ката хотелот има вкупно 233 соби со балкон или тераса. Сите соби имаат бања со фен, клима уред, телефон, сеф и мини бар (се доплаќа), сателитска ТВ.
Содржини: Хотелот располага со главен ресторан со внатрешен и надворешен дел на тераса, два ресторани, 5 барови, соба за багаж, продавница, менувачница, продавница за сувенири, клиника, сала за состаноци и банкети, салон за убавина, перална (се доплаќа), надворешен базен , детски базен, Elyssa Thalassa Спа центар (сауна, турска бања, џакузи), диско. Wifi интернет е достапен низ целиот хотел со доплата. Има отворен (сезонски) и затворен (во текот на целата година) слатководен базен и посебен внатрешен базен со солена вода во рамките на центарот на таласо. Одредени хотелски услуги бараат претходна резервација, доплата или депозит кој се враќа при поаѓање.
Спорт и забава: Многу активности се достапни за гостите на хотелот. Тениски терени, терени за мини голф, детско игралиште, терени за кошарка, фудбал, одбојка, куглање, пинг понг, мини клуб за деца од 4-10 години, како и програма за анимација за деца од 10-14 години. Реквизитите за немоторизирани спортови како кану, педалинки и сурфање на ветер се изнајмуваат на плажа и се бесплатни, додека моторизираните спортови се доплаќаат.
Плажа:  Приватна плажа со ситен бел песок. Лежалки и чадори на базен и на плажа се бесплатни, додека за пешкирите се бара депозит.

“EARLY BOOKING” АКЦИЈА за резерваци направени до 10.01.2023 31.01.2023


THALASSA MAHDIA AQUAPARK / 4*

Јуни 2023

Ноќевања 9 6 13 6 13
Пријавување 12.06 22.06 22.06 29.06 29.06
Одјавување 21.06 28.06 05.07 05.07 12.07
STANDARD GARDEN VIEW | ALL INCLUSIVE
Лице во 1/2 537  459  665  476  734 
Прво дете 2,00-11,99 410  376  474  384  508 
Второ дете 2,00-11,99 (Ако 1во е 2,00-11,99) 410  376  474  384  508 
Лице во 1/1 612  510  791  543  979 
Прво дете 2,00-11,99 379  356  418  352  346 
Второ дете 2,00-11,99 (Ако 1во е 2,00-11,99) 454  407  544  419  592 
Трето лице 485  418  575  430  623 
Прво дете 2,00-11,99 410  376  474  384  508 
Четврто лице 485  418  575  430  623 
STANDARD SEA VIEW | ALL INCLUSIVE
Лице во 1/2 564  477  705  495  778 
Прво дете 2,00-11,99 424  384  494  394  531 
Лице во 1/1 639  527  831  562  1037 
Прво дете 2,00-11,99 398  368  446  365  365 
Второ дете 2,00-11,99 (Ако 1во е 2,00-11,99) 473  419  572  432  624 
Трето лице 504  430  603  443  655 


Ценовник Јули

Ноќевања 6 10 13 6 10 13 6 9 13 6 10 13 6 9 13 6 10 13 6 9 13
Пријавување 06.07 06.07 06.07 13.07 13.07 13.07 17.07 17.07 17.07 20.07 20.07 20.07 24.07 24.07 24.07 27.07 27.07 27.07 31.07 31.07 31.07
Одјавување 12.07 16.07 19.07 19.07 23.07 26.07 23.07 26.07 30.07 26.07 30.07 02.08 30.07 02.08 06.08 02.08 06.08 09.08 06.08 09.08 13.08
STANDARD GARDEN VIEW | ALL INCLUSIVE
Лице во 1/2 523  704  833  562  743  872  562  701  872  562  743  872  562  701  872  562  743  872  562  701  872 
Прво дете 2,00-11,99 408  494  558  428  513  578  428  492  578  428  513  578  428  492  578  428  513  578  428  492  578 
Второ дете 2,00-11,99 (Ако 1во е 2,00-11,99) 408  494  558  428  513  578  428  492  578  428  513  578  428  492  578  428  513  578  428  492  578 
Лице во 1/1 689  1043  1300  819  1172  1429  819  1087  1429  819  1172  1429  819  1087  1429  819  1172  1429  819  1087  1429 
Прво дете 2,00-11,99 285  233  195  222  170  133  222  184  133  222  170  133  222  184  133  222  170  133  222  184  133 
Второ дете 2,00-11,99 (Ако 1во е 2,00-11,99) 452  571  662  479  599  689  479  569  689  479  599  689  479  569  689  479  599  689  479  569  689 
Трето лице 463  602  693  490  630  720  490  600  720  490  630  720  490  600  720  490  630  720  490  600  720 
Прво дете 2,00-11,99 408  494  558  428  513  578  428  492  578  428  513  578  428  492  578  428  513  578  428  492  578 
Четврто лице 463  602  693  490  630  720  490  600  720  490  630  720  490  600  720  490  630  720  490  600  720 
STANDARD SEA VIEW | ALL INCLUSIVE
Лице во 1/2 546  744  885  587  785  927  587  739  927  587  785  927  587  739  927  587  785  927  587  739  927 
Прво дете 2,00-11,99 419  513  584  440  534  605  440  510  605  440  534  605  440  510  605  440  534  605  440  510  605 
Лице во 1/1 724  1111  1393  869  1256  1538  869  1162  1538  869  1256  1538  869  1162  1538  869  1256  1538  869  1162  1538 
Прво дете 2,00-11,99 290  233  190  214  158  117  214  172  117  214  158  117  214  172  117  214  158  117  214  172  117 
Второ дете 2,00-11,99 (Ако 1во е 2,00-11,99) 468  599  698  496  628  727  496  595  727  496  628  727  496  595  727  496  628  727  496  595  727 
Трето лице 479  630  729  507  659  759  507  626  759  507  659  759  507  626  759  507  659  759  507  626  759 


Ценовник Август 

Ноќевања 6 10 13 6 9 13 6 10 13 6 9 13 6 10 13 6 9 13 6 10 13 6 9 13 6 10 13
Пријавување 03.08 03.08 03.08 07.08 07.08 07.08 10.08 10.08 10.08 14.08 14.08 14.08 17.08 17.08 17.08 21.08 21.08 21.08 24.08 24.08 24.08 28.08 28.08 28.08 31.08 31.08 31.08
Одјавување 09.08 13.08 16.08 13.08 16.08 20.08 16.08 20.08 23.08 20.08 23.08 27.08 23.08 27.08 30.08 27.08 30.08 03.09 30.08 03.09 06.09 03.09 06.09 10.09 06.09 10.09 13.09
STANDARD GARDEN VIEW | ALL INCLUSIVE
Лице во 1/2 562  743  872  562  701  872  562  743  872  562  701  872  562  743  847  562  676  814  537  685  788  512  625  743  512  639  713 
Прво дете 2,00-11,99 428  513  578  428  492  578  428  513  578  428  492  578  428  513  565  428  479  548  415  484  536  403  454  489  403  437  437 
Второ дете 2,00-11,99 (Ако 1во е 2,00-11,99) 428  513  578  428  492  578  428  513  578  428  492  578  428  513  565  428  479  548  415  484  536  403  454  512  403  461  498 
Лице во 1/1 819  1172  1429  819  1087  1429  819  1172  1429  819  1087  1429  819  1172  1314  819  970  1159  704  902  1042  587  739  902  587  760  864 
Прво дете 2,00-11,99 222  170  133  222  184  133  222  170  133  222  184  133  222  170  205  222  257  302  294  341  376  368  403  430  368  395  402 
Второ дете 2,00-11,99 (Ако 1во е 2,00-11,99) 479  599  689  479  569  689  479  599  689  479  569  689  479  599  671  479  551  648  461  558  630  444  516  589  444  516  553 
Трето лице 490  630  720  490  600  720  490  630  720  490  600  720  490  630  703  490  582  679  472  589  661  455  547  630  455  557  608 
Прво дете 2,00-11,99 428  513  578  428  492  578  428  513  578  428  492  578  428  513  565  428  479  548  415  484  536  403  454  489  403  437  437 
Четврто лице 490  630  720  490  600  720  490  630  720  490  600  720  490  630  702  490  582  679  472  589  661  455  547  630  455  557  608 
STANDARD SEA VIEW | ALL INCLUSIVE
Лице во 1/2 587  785  927  587  739  927  587  785  927  587  739  927  587  785  899  587  710  862  560  721  835  532  655  785  532  672  754 
Прво дете 2,00-11,99 440  534  605  440  510  605  440  534  605  440  510  605  440  534  591  440  497  573  426  502  559  412  469  507  412  450  450 
Лице во 1/1 869  1256  1538  869  1162  1538  869  1256  1538  869  1162  1538  869  1256  1407  869  1030  1232  738  950  1101  607  769  944  607  793  903 
Прво дете 2,00-11,99 214  158  117  214  172  117  214  158  117  214  172  117  214  158  200  214  256  312  299  355  396  382  424  459  382  417  430 
Второ дете 2,00-11,99 (Ако 1во е 2,00-11,99) 496  628  727  496  595  727  496  628  727  496  595  727  496  628  708  496  576  682  478  583  662  458  537  618  458  538  579 
Трето лице 507  659  759  507  626  759  507  659  759  507  626  759  507  659  739  507  607  713  489  614  693  469  568  659  469  580  638 


Ценовник Септември

Ноќевања 6 9 13 6 10 13 6 9 6 13 9 6
Пријавување 04.09 04.09 04.09 07.09 07.09 07.09 11.09 11.09 14.09 14.09 18.09 21.09
Одјавување 10.09 13.09 17.09 13.09 17.09 20.09 17.09 20.09 20.09 27.09 27.09 27.09
STANDARD GARDEN VIEW | ALL INCLUSIVE
Лице во 1/2 491  575  672  461  568  642  451  534  451  631  534  451 
Прво дете 2,00-11,99 368  368  368  316  316  316  299  299  299  299  299  299 
Второ дете 2,00-11,99 (Ако 1во е 2,00-11,99) 392  428  478  377  426  462  372  409  372  457  409  372 
Лице во 1/1 562  676  814  524  672  776  512  625  512  763  625  512 
Прво дете 2,00-11,99 349  356  363  321  329  335  312  318  312  325  318  312 
Второ дете 2,00-11,99 (Ако 1во е 2,00-11,99) 420  456  505  384  433  469  372  409  372  457  409  372 
Трето лице 440  512  580  419  508  559  412  483  412  552  483  412 
Прво дете 2,00-11,99 368  368  368  316  316  316  299  299  299  299  299  299 
Четврто лице 440  512  580  419  508  559  412  483  412  552  483  412 
STANDARD SEA VIEW | ALL INCLUSIVE
Лице во 1/2 511  603  712  479  598  680  469  561  469  670  561  469 
Прво дете 2,00-11,99 375  375  375  318  318  318  299  299  299  299  299  299 
Лице во 1/1 581  701  849  540  698  810  527  648  527  795  648  527 
Прво дете 2,00-11,99 362  375  391  333  349  360  322  335  322  352  335  322 
Второ дете 2,00-11,99 (Ако 1во е 2,00-11,99) 432  473  528  394  448  489  381  422  381  477  422  381 
Трето лице 454  532  608  432  529  586  425  502  425  579  502  425 

ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ ВКЛУЧУВА:

  • Директен авионски лет на релација Скопје – Монастир – Скопје, со вклучен чекиран багаж до 20кг.
  • Аеродромски такси и сигурносни такси.
  • Сместување во избраниот хотел според резервираниот термин, на база на избраната услуга.
  • Организиран групен трансфер аеродром – хотел – аеродром.
  • Локална асистенција и Услуги на претставник на организаторот.
  • Организација на програмата.

ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ ВКЛУЧУВА:

  • Задолжително здравствено патничко осигурување.
  • Останати индивидуални трошоци и факултативни екскурзии.
  • Туристички таккси – се плаќаат на рецепција во хотелите (2 TND за хотели со 3*, односно 3 TND за хотели со 4* и 5* по лице од ден. (1 EUR = 3,3 TND)